На “одне лице” з Мариною: Павло Зібров публічно подякував долі за знайомство з цією шикарною жінкою

Народний артист України Павло Зібров публічно подякував долі за знайомство з однією шикарною жінкою, і це не Марина Зіброва. Хоча жінки між собою надзвичайно схожі.

Павло Зібров заслужив собі репутацію надзвичайно дружелюбноЇ та мʼякосердечної людини. Артист має дуже багато друзів та товаришів, активно підтримує зв’язок не тільки зі своїми однолітками в шоу-бізнесі, але із молодим поколінням. Готовий ставати на захист своїх колег та ніколи не дає їх в образу. Наприклад, вельми близький до родини Гросу Павло Зібров вже якось вступився за коханого Аліни Романа Полянського, який мовчав про свою позицію.

Чоловік заявив, що коханий Аліни насправді підтримує Україну і хоче для неї Перемоги, але не може на рахунок цього поки що заговорити. Не важко здогадатися, що вся проблема полягала в його дочці та колишній дружині, що проживають в Москві і можуть мати серйозні проблеми через Полянського.

Павло Зібров публічно звернувся до Алли Кудлай з подякою

Дочка Павла Зіброва показала, як виглядає будинок виконавця
Павло Зібров публічно звернувся до Алли Кудлай з подякою

І хоча час від часу Павла Зіброва так само критикують як і інших зірок, складається враження, що до нього все ж таки ставлення дещо інше. І це насамперед пов’язано саме з душевністю зірки.

Зокрема, нещодавно він знову продемонстрував свою любов до оточуючих. Чоловік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання до своєї близької подруги та колеги Алли Кудлай, яка святкує день народження.

Павло Зібров зробив їй багато компліментів, але також можна помітити, що на кадрі жінка надзвичайно схожа на дружину виконавця Марину Зіброву.

Нагадуємо, що не так давно Алла Кудлай давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше дала коментар на рахунок своєї похресниці Насті Каменських та її втечі. Зокрема, зірка заявила, що не хоче про це говорити, але також дала зрозуміти, що всім доведеться відповідати за свої вчинки. Таким чином виконавиця все ж таки виразила несхвалення, хоча і хотіла уникнути цієї розмови.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.