Син змужнів, а мама поруч з ним як ровесниця: Тіна Кароль показала дорослого сина – ну наче брат з сестрою

Перед концертом у Львові співачка Тіна Кароль покаталася на водних мотоциклах разом із своїм сином. Вона показала всім, як виріс і яким став її Веніамін.

Нещодавно перед своїм концертом у Львові відома українська співачка, авторка пісень, акторка, ведуча та благодійниця Тіна Кароль весело провела свій час із своїм уже 15-річним сином Веніаміном. Свій відпочинок вони зняли на відео і виклали в соцмережі Tik-Tok на сторінці співачки.

Тіна Кароль у Львові показала всім свого дорослого сина
Тіна Кароль у Львові показала всім свого дорослого сина

Перед тим, як разом із сином розпочати свої водні розваги, Тіна і Веніамін одягли рятувальні жилети. Після цього сіли на водні мотоцикли та рушили вперед. Разом вони добре покаталися. А потім Тіна Кароль вирішила рушити на концерт до своїх прихильників на цьому ж водному мотоциклі. І зійти з нього прямо на берег.

“Користуючись нагодою маю можливість зробити екш-відкриття концерту сьогоднішнього”, – повідомила співачка перед своїми водними гонками.

Тіна Кароль у Львові показала всім свого дорослого сина
Тіна Кароль у Львові показала всім свого дорослого сина

Зійшовши з цього червоного водного мотоциклу у чорному плащі, зірка попрямувала прямо до сцени. На березі її плащ уже по-трохи почав розкриватися і з-під нього виднілася досить відверта чорна сукня співачки. Трохи нижче шиї і на стегнах її вбрання мало дещо глибокі вирізи. Загалом, це був шикарний, приголомшливий і максимально для всіх глядачів незвичний вихід на сцену від Тіни Кароль.

Тіна Кароль у Львові показала всім свого дорослого сина
Тіна Кароль у Львові показала всім свого дорослого сина

Крокуючи до самої сцени повз прихильників, одну руку співачка широко виставила у бік, щоб мати можливість вітатися зі всіма фанатами торкаючись своєю долонею їхні долоні. А в другій руці вона вже тримала мікрофон. Перед глядачами вона з’явилася виконуючи свою пісню “Вільна”.

“Коли нічого не страшно. Вихід на сцену чи імпровізація. Як тобі таке”, – прокоментувала такий свій вихід на сцену Тіна Кароль.

Син Тіни Кароль зростом уже став вище за неї. І загалом досить сильно виріс, змужнів і виглядає, як справжній парубок, а не підліток. Свого сина Тіна Кароль назвала найціннішою підтримкою, яка була з нею у Львові. Гуляючи з сином Тіна завжди міцно трималася за його руку. Веніамін виглядає справжньою опорою для мами.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.