“Зірки-хмарочоси”: скільки сантиметрів у зрості Каті Осадчої, довгоногої Олі Полякової та Лесі Нікітюк

Не у сантиметрах щастя. Але завжди добре, коли цих сантиметрів більше, а не навпаки. Це чудово знають Оля Полякова, Катя Осадча та Леся Нікітюк, які є одними з найвищих зірок українського шоубізу.

Навряд багато людей назвуть невеликий зріст перевагою. А якщо вдома всі низькі, то можна забути про ефективне використання верхніх полиць. У протилежної ситуації лише переваги. Завжди можна дістатися до всього, що вам потрібно, а на концертах і в натовпі не доводиться підстрибувати чи визирати з-за спин вищих людей перед собою. А ще це просто красиво, що доводять зірки українського шоубізнесу Леся Нікітюк, Оля Полякова та Катя Осадча.

Королева ночі часто з’являється на сцені на підборах та з великою короною на голові. Може здатися, що саме вони забезпечують їй високий зріст. Насправді співачка може похизуватися власними 180 см. Звісно ж, краса Олі є заслугою не лише зросту, а також природних даних і догляду за собою. Артистка активно займається спортом, користується якісною косметикою, слідкує за раціоном та намагається наповнювати своє життя позитивними емоціями.

Оля Полякова у себе вдома та на сцені
Оля Полякова у себе вдома та на сцені

Без головного убору багатьом шанувальникам важко уявити й Катю Осадчу. Її красиві, часом чудернацькі капелюшки перетворилися на фірмову фішку та невіддільно асоціюються саме з популярною телеведучою. Але головні убори та різноманітні вбрання мають чудовий вигляд на Осадчій завдяки її неповторній зовнішності. Саме тому в підлітковому віці шлях до слави Катя почала з модельного бізнесу. Там її зріст, який зараз сягає 180 см, став козирем.

Катерина Осадча під час прогулянок Києвом
Катерина Осадча під час прогулянок Києвом

Ще однією красунею, що може стати на рівні з Осадчою та Поляковою, є Леся Нікітюк. Ах, ці ноги. У декого весь зріст лише трішки більше, ніж їхня довжина у телеведучої Нового каналу. Леся чудово розуміє таку свою перевагу, тому завжди за нагоди хизується нею на фото.

Світлини з особистого акаунту Лесі Нікітюк
Світлини з особистого акаунту Лесі Нікітюк

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.