Виховує сина в атмосфері розкоші: Даша Кацуріна та Володимир Дантес подарували 3-річному Івану автомобіль

Згадуючи власне дитинство, більшість з нас пам'ятають досить скромні, але приємні подарунки. Сучасні діти, особливо коли у них такі відомі батьки, як Даша Кацуріна, отримують куди вагоміші сюрпризи.

Дитинство — чудовий час. Веселий, безтурботний. Для дитини постійно навколо є щось нове, що можна вивчити, чому можна здивуватися. Так чудово, коли в цей період поруч з малечею є батьки, які можуть підтримати, подарувати приємні емоції. Даша Кацуріна зі своїм коханим Володимиром Дантесом всіляко намагається оточити власних дітей від ексчоловіка Міші турботою та любов’ю.

Тим паче зараз для цього був особливий привід — день народження Івана. Лише недавно Даша ділилася новиною про народження сина, а хлопчику вже виповнилося 3 роки. Час летить дуже швидко, тому потрібно встигнути подарувати дитині якомога більше цікавих емоцій. А для цього, звісно ж, треба купити Івану дорогий автомобіль. Поки виключно іграшковий, але заради такого сюрпризу майже кожному з нас хотілося б хоч на день стати маленькими та поганяти подвір’ям.

Даша Кацуріна з донькою Олександрою та Володимиром Дантесом привітала сина
Даша Кацуріна з донькою Олександрою та Володимиром Дантесом привітала сина

У день народження Івана Даша та Володимир підготували все, щоб свято було чудовим. У цьому дорослим допомагала сестра хлопчика — Олександра. Саме дівчинка винесла імениннику торт. А вже після цього на Івана чекав подарунок у вигляді маленького електромобіля. Кататися хлопчику допомагала сестра. Син Даші робив все трішки несміливо. Напевно, захват від подарунка у нього поєднувався з невеличким переживанням через керування новою для нього річчю.

Але Івана у всьому підбадьорював Володимир Дантес та спонукав його сильніше тиснути на газ. Такі автомобілі мають обмеження швидкості, тому надто розігнатися на них неможливо, але для дитини, незнайомої з іграшкою, потрібен час, щоб в ній розібратися та навчитися гарно керувати. Але це прийде з часом. Зараз найголовніше, що хлопчик задоволений, та і його сестрі, яка була поруч, щоб допомагати з керуванням, також сподобалося кататися на дитячому автомобілі.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна подарували сину автомобіль
Володимир Дантес та Даша Кацуріна подарували сину автомобіль

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.