Позувала в мініатюрному купальнику: Оля Полякова втягнула живіт і питає, на скільки років виглядає у 45

Відома співачка Оля Полякова засвітилася на березі моря в мініатюрному купальнику, зробила світлини і почала цікавитися в читачів своїм віком. Фанати оцінили співачку не на жарт.

Одна з найгарніших і найвідоміших українських співачок Оля Полякова сфотографувалася в мініатюрному купальнику на березі моря і виклала свої світлини в соціальній мережі Instagram. Купальник зірки настільки мінімалістичний, що плавок за стегнами зірки просто не видно. Здалеку здається, що їх взагалі немає. Видніються і стирчать одні лямочки від купального костюму.

Оля Полякова сфотографувалася у непомітному купальнику
Оля Полякова сфотографувалася у непомітному купальнику

А ось топ зірки помітний просто чудово. Він добре прикриває верхню частину форм знаменитості, але при цьому не сильно, щоб прямо було закрито. І не досить відрито, щоб це було вульгарно. Свій образ із купальником Оля Полякова завершила тим, що одягла величезний капелюх і темні нові окуляри. Варто зазначити, що зірка досить часто змінює і купує нові окуляри. Імовірніше всього, що вона має якусь любов до окулярів і просто любить їх купувати та змінювати.

Оля Полякова сфотографувалася у непомітному купальнику
Оля Полякова сфотографувалася у непомітному купальнику

На березі моря, як тільки не фотографувалася співачка і які світлини тільки не робила. З фото можна зробити висновок, що і Оля Полякова справжня модель. До речі, зірка поцікавилася у своїх підписників на скільки років вона виглядає, написавши: “Ну шо, хочу задати вам трендове питання, на який вік я виглядаю?”. Після цього коментарі так і “посипалися” на зірку.

Оля Полякова сфотографувалася у непомітному купальнику
Оля Полякова сфотографувалася у непомітному купальнику

Одні читачі написали досить сильно, вказавши, що Оля Полякова виглядає на 55 років за умови, якщо її на фарбувати. Хтось був більш серйознішим у цьому питанні і оцінив вік співачки на 35 років. Звісно, що багато підписників помітили гарну, підтягнуту та молоду зовнішність співачки, хоча їй уже 45 років. Були такі, які оцінювали зірку на 25 років.

“Якщо б всі мали можливість робити стільки процедур у косметолога, купувати якісні дорогі засоби по догляду, то всі б виглядали молодими”, – поділилася своєю думкою одна з читачок Олі Полякової.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.