Молода дружина 39-річного Іраклі Макацарія показала їхнього єдиного сина: каштанові кучері і великий зріст

Молода дружина екс-холостяка Іраклі Макацарія вперше показала, як виглядає їхній єдиний спільний син. Цей малюк може закохати в себе будь-кого.

Досудового головний герой романтичного реаліті-шоу Холостяк Іраклі Макацарія не міг знайти своє кохання. Здавалося, що чоловік не тільки мав можливість обрати свою суджену серед 20 учасниць, але й став відомим на всю країну. І тим не менш, це не допомогло йому зустріти справжнє кохання свого часу.

Але як то кажуть, наше від нас не піде. Раптом бізнесмен заявив про те, що в його житті з’явилася дівчина, яка підкорила його серце. Незабаром він зробив їй пропозицію одружитися, а після розкішного весілля дівчина ощасливила його новиною про вагітність. Примітно, що обраниця підприємця виявилася молодшою за нього майже на 20 років. Судячи з усього, на цей раз це проблемою не стало, хоча зазвичай пари з такою різницею не можуть порозумітися у багатьох питаннях.

Дружина Іраклі Макацарія показала їхнього єдиного сина

Дружина екс-холостяка Іраклі Макацарії вагітна вперше
 Дружина Іраклі Макацарія показала їхнього єдиного сина

Іраклі щасливо проживає зі своєю коханою у Грузії, виховує маленького сина, активно веде власний блог, займається бізнесом і підтримує Україну. А нещодавно його дружина Єлизавета зробила великий подарунок для фанатів чоловіка і опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому показала їхнього єдиного сина.

Хоча хлопчику всього рік, він виглядає надзвичайно високим навіть на руках у своєї матері. На голові в нього каштанове кучеряве волосся, а одягнений він у яскраві речі, ще більше привертаючи погляд.

Дружина Іраклі Макацарія показала їхнього єдиного сина

На кадрі також можна помітити пейзажі, які видніються біля маєтку пари.

Серед розкішних гір багато доглянутих та вельми великих будинків. А на подвір’ї у пари припаркований новий автомобіль. Газон доглянутий, а на голові у Єлизавети укладання. Можна сказати, що ця пара досягла того щастя, яке часто нам трапляється на картинках у журналах та в мережі.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.