Ірина Горова показала старшу дочку не від Потапа, а від його старого друга: ласкаво називає її “кішечкою”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала, як виглядає її старша дочка, що народилася не від нього, а від його старого друга Юрія. Вона вже кілька років живе за кордоном.

Коли Потап став відомим виконавцем, він вже був одружений з пані Іриною Горовою. На той момент про неї було відомо не так і багато. Вона народилася в родині професора, мала прекрасну освіту, швидко піднімалася кар’єрними сходами.

У шлюбі з Олексієм вона завжди нібито знаходилася в тіні, хоча чимало йому підказувала та допомагала в управлінні. Але швидко їхнє спілкування з пресою налагодилося, і завдяки цьому публіка змогла познайомитися з сім’єю поближче.

Тоді в родині тільки-но народився хлопчик Андрій. Зокрема, Ірина Горова виходила вагітною на червону доріжку та хизувалися майбутньою щасливою подією. В сім’ї вже була прекрасна дівчинка Наталія. І вона народилася не від Олексія, а від його старого друга Юрія Горового.

Ірина Горова показала, як виглядає її старша дочка

В чому різниця між Потапом першим чоловіком Горової
Ірина Горова показала, як виглядає її старша дочка

Досі залишається загадкою, що сталося між двома друзями та продюсеркою. Так само таємниця — як Ірині вдається зберігати прекрасні стосунки з колишніми чоловіками. Адже вони підтримують взаємини зі своїми дітьми, наносять візити додому до продюсерки і виконують батьківські обов’язки. Горова неодноразово називала себе найкращою екс-дружиною, і варто відмітити, що підтверджує цей статус не словом, а ділом.

Але час минає швидко. Її старша дочка Наталія вже давно виросла, вийшла заміж і емігрувала за кордон. Зараз вона проживає зі своїм чоловіком в Польщі, працює маркетологом і час від часу приїжджає до мами. Ірина Горова останнім часом почала називати її “кішечкою”.

Ірина Горова показала, як виглядає її старша дочка

Зокрема, днями вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри разом зі спадкоємицею. Наталія аніскільки не змінюється, виглядає все такою ж красивою та свіжою. І так само легко погоджується на публікації на акаунті матері. Наприклад, її молодший брат Андрій не надто полюбляє публічність.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.