18-річна донька Ольги Фреймут повернулася до України та показала, як подорослішала: перевершила Каменських

Старша дочка знаменитої української телеведучої Ольги Фреймут Злата повернулася до України вперше за тривалий час та показала, як змінилася у свої 18 років.

Старша дочка Ольги Фреймут Злата Мітчелл — ледь не найобговорюваніша зіркова спадкоємиця в Україні. У цьому питанні конкуренцію їй складає хіба що Маша Полякова, яка активно веде свій блог, а також просувається завдяки регулярні появі на особистій сторінці матері Олі.

Злата неодноразово піддавалися критиці зі сторони аудиторії. Складність ситуації полягала в тому, що Ольга Фреймут завжди пропагувала на телебаченні етикет. Так склалося, що її старша дочка виросла бунтівницею, що і провокувала публіку на обговорювання.

Дочка Ольги Фреймут повернулася до України та показала, як змінилася

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії
Дочка Ольги Фреймут повернулася до України та показала, як змінилася

Однак сама Ольга неодноразово зізнавалася: мовляв, спочатку намагалася боротися з дочкою, але потім усвідомила її право набуття індивідуальності. І замість того, аби вчити свою спадкоємицю, Ольга Фреймут сама вчилася приймати людей такими, якими вони є.

Тим часом Злата за ці 4 роки серйозно змінилася. Зазнав трансформації її стиль, подача, контент, і вона все більше розквітає та вражає своєю вродою. Зокрема нещодавно красуня приїхала до Батьківщини вперше за тривалий час і з’явилася у Львові. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram одразу ж з’явилися відповідні кадри.

Дочка Ольги Фреймут повернулася до України та показала, як змінилася
 18-річна донька Ольги Фреймут повернулася до України та показала, як подорослішала

Злата Мітчелл не стала ділитися своїми планами та розповідати, як саме хоче провести час в Україні. Однак, цілком ймовірно, що на Львові подорож доньки ведучої не закінчиться. До слова, Мітчелл, можливо, також відвідає й Київ, де жила її родина.

Варто відзначити, що ці декілька тижнів вона вже провела разом зі своєю родиною у Великобританії. Зараз вже можливо в неї розпочався тур по гостях, адже в Україні залишилося багато її друзів та родичів.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.