Грала в героїню, поки була вагітною, а тепер сама не тягне: син Даші Квіткової задає їй ще тої “двіжухи”

Відома блогерка Даша Квіткова розповіла всю правду про те, хто насправді допомагає їй виховувати, нянчити та справлятися з її сином. Переможниця "Холостяк-9" більше не хоче гратися в героїчну маму.

Відома переможниця романтичного реаліті-шоу “Холостяк-9” та екс-дружина головного редактора чоловічого журналу XXL Микити Добриніна, Даша Квіткова більше не хоче грати в гру “Я Мати Героїня”. Вона розповіла всю правду про те, як насправді займається своїм сином Левом, як з усім справляється і як його виховує.

Чимало жінок в Україні, які народили діточок років так 3-4 тому назад, відмічають, що це вже зовсім інше покоління чад. Сучасні діти гіперактивні, розумні, вперті і дуже сильно стоять на своєму. Вони прагнуть відстоювати виключно свою думку. Загалом, щоб усе було лише так, як хочуть вони і ніяк по-іншому.

Даша Квіткова розповіла правду про те, як справляється з сином
Даша Квіткова розповіла правду про те, як справляється з сином

Нещодавно відома Даша Квіткова разом із своїм 3-річним сином Левом полетіла на відпочинок до моря в Іспанію. На своїй сторінці в соцмережі Instagram вона постить виключно радісні та позитивні фото, у тому числі разом із своїм синочком. Здається, що все просто ідеально. Сонце, море, літо, пляж, дитина поводить себе виключно добре і гарно, а сама мама Даша Квіткова тільки те і робить, що насолоджується життям.

Утім у цю казку не повірило чимало матерів, які нині також мають діточок такого віку. Одна з таких мам написала блогерці питання: чи допомагає хтось Даші Квітковій під час відпочинку з сином чи вона таки геройська мама дуже вихованого сина. Адже її подорож із Левом виглядає просто кайфовою. Але чимало мам розуміють, що відпочинок з дитиною має багато різних нюансів.

Даша Квіткова розповіла правду про те, як справляється з сином
Даша Квіткова розповіла правду про те, як справляється з сином

На все це Даша Квіткова відповіла, що відпочинок із дитиною дійсно кайф, якщо розуміти, що “відпочинок із дитиною — це відпочинок для дитини”. А саме, коли мама бачить радість дитини і щастя від усього нового, що вона пізнає.

“Я не геройська мама вихованого сина. У мене син роздає ще тої двіжухи, і єдине, що дає змогу перепочити і перевести дух — це допомога. Тому на відпочинок ми поїхали разом з нашою нянею”, – відпочила Даша Квіткова чесно і правдиво на запитання її підписниці.

Даша Квіткова розповіла правду про те, як справляється з сином
Даша Квіткова розповіла правду про те, як справляється з сином

Крім цього, вона зазначила, що грала в Героя, поки була вагітною. А коли вже Лев народився, то вона зрозуміла, що не хоче в це більше грати.

“Я була не права. Тому зараз, я просто дякую, що в мене є змога і є допомога”, – пояснила все блогерка.

Даша Квіткова розповіла правду про те, як справляється з сином
Даша Квіткова розповіла правду про те, як справляється з сином

На останок Даша додала, що проводить час із Левом, як завжди. Але коли вона просто хоче по лежати, по читати книгу, або коли син спить, її син ніколи не залишається один, адже завжди на “підхваті” є няня.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.