На весь екран: Настя Каменських похвалилася кільцем на пальці з великим коштовним каменем — рожевим фіанітом

Відома співачка Настя Каменських виставила світлину зі срібною каблучкою з рожевим фіанітом. Цей величезний камінь на її каблучці просто не можливо не помітити.

З самого ранку відома співачка в Україні Настя Каменських (NK) здивувала всіх опублікувавши в своїй stories в Instagram світлину на якій вона показала каблучку зі здоровезним коштовним каменем. Кільце ніжне, тоненьке, обережне і дуже жіночне. По всьому колу воно усипане дрібними коштовностями, а по центру у формі серця зроблений великий камінчик.

Настя Каменських похвалилася каблучкою з великим каменем
Настя Каменських похвалилася каблучкою з великим каменем

Своє фото Настя Каменських підписала: “In love with this ring”, що в перекладі з англійської мови означає “Закохана в цю каблучку”. Це ювелірна прикраса одного з найвідоміших ювелірних брендів в Україні, яке має власне виробництво золотих, срібних та платинових прикрас.

Настя Каменських похвалилася каблучкою з великим каменем
Настя Каменських похвалилася каблучкою з великим каменем

На пальці у Насті Каменських – срібна каблучка з рожевим фіанітом. Дана прикраса виглядає просто мрією для ніжних і тендітних жінок. Її ціна – 3 240 гривень. Вартість цієї прикраси просто вражає, адже з фото зірки, яке вона виклала, здається, що ця прикраса просто безцінна. І зовсім не коштує трьох тисяч гривень. Але по факту, срібло та сам камінь фіаніт не є і не вважаються дорогоцінними каміннями, такими, як золото та діаманти. Тому ціна за даний ювелірний виріб виправданий. Утім прикраса виглядає просто прекрасно.

Настя Каменських похвалилася каблучкою з великим каменем
Настя Каменських похвалилася каблучкою з великим каменем

Крім цього, дружина відомого Потапа презентувала всім і свій граний новий манікюр трендового насиченого кольору – гайворон. І каблучку і манікюр співачка встигла за постити в мережу після того, як прилетіла в Юрмалу. Обидві світлини були зроблені в літаку. Крім каблучки на зірці була ще й купа інших прикрас. Насамперед, цілих два намиста — одне довше з гарним цікавим метеликом, друге — коротше з камінцем-краплинкою.

Настя Каменських похвалилася каблучкою з великим каменем
Настя Каменських похвалилася каблучкою з великим каменем

Останнім часом Настя Каменських дуже сильно любить носити кофтинки-бюстьє із мережевим принтом. У літаку вона була також в ній. А ще у звичайних сірих зручних штанях, як раз таких, що підходять для польотів.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.