Щоб ніхто не заважав: народний депутат та стронгмен Василь Вірастюк показав тренування з охороною

Василь Вірастюк навіть у свої 50 років є однією з найсильніших людин в Україні. Та невже й таким чоловікам потрібна особиста охорона, а тим паче під час спортивних тренувань?

Постать Василя Вірастюка є багатогранною, а від того дуже цікавою. З одного боку, успішна кар’єра силача, який прославляв Україну на весь світ. З іншого боку, особисте життя, в якому знайшлося місце невірності та перепалкам з уже колишньою дружиною Інною. Десь поміж спортивних досягнень та особистого життя стронгмена знаходиться його політична кар’єра.

Та попри все Вірастюк продовжує щиро вболівати за Україну, намагається робити все, щоб наша держава та народ жили добре. Василь підтримує наших захисників. Силач допомагає їм не лише матеріально, а також під час тренувань. Наприкінці 2023 року Вірастюк разом із Федерацією стронгмену України, почесним президентом якої він є, та організацією “Звитяга Нескорених” запустили застосунок TrenVet. Цей проєкт допомагає ветеранам та людям, які зараз проходять службу, знайти тренера для безоплатної реабілітації.

Василь Вірастюк показав своє тренування з ветеранами
Василь Вірастюк показав своє тренування з ветеранами

Сам Василь також виступає одним з тренерів. Депутат регулярно публікує дописи, в яких демонструє спільні тренування, та закликає всіх охочих долучатися до них. Але якщо ви вважаєте, що кремезні чоловіки завжди збираються та із серйозними обличчями “тягають залізо”, а потім йдуть по своїм справам, то це зовсім не так. Під час тренувань спортсмени часто жартують. Наприклад, під час одного з занять чоловіка підтримував його пес Бумер, якого Василь Вірастюк назвав персональним охоронцем.

Народний депутат часто особисто займається з ветеранами. Все відбувається у веселій та дружній атмосфері. В одному з дописів силач постав на фото з захисником та пожартував, що вони запроваджують вправу “Перетягування Василя Вірастюка”.

Василь Вірастюк показав своє тренування з ветеранами
Василь Вірастюк показав своє тренування з ветеранами

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.