Без шуму генераторів і на фоні моря: Христина Решетнік показала, як добре відпочиває без Григорія Решетніка

Христина Решетнік, яка є дружиною незмінного ведучого програми "Холостяк" Григорія Решетніка, показала всім свою струнку фігуру. Чоловіка Григорія Решетніка вона лишила вдома.

Дружина відомого ведучого програми “Холостяк” Григорія Решетніка — Христина Решетнік разом із дітьми дуже добре відпочивають на морі. А її чоловік Григорій Решетнік залишився вдома працювати. Як раз саме зараз ведуться зйомки нового сезону проєкту “Холостяк-13”.

З морського побережжя Христина Решетнік у прямому сенсі слова “драконить” свого чоловіка виставляючи гарні світлини з відпочинку, а ще повідомляючи йому інформацію про те, що як їй добре відпочивати. А щоб чоловіку взагалі стало по доброму заздрісно, вона скидає йому світлини самого моря. Про це Христина Решетнік сама повідомила в своєму stories в Instagram опублікувавши screenshot особистого листування з Григорієм Решетніком.

Христина Решетнік показала, як зараз виглядає відпочинок на морі
Христина Решетнік показала, як зараз виглядає відпочинок на морі

Так, Христина скинула чоловіку світлину моря і написала: “Доброго ранку”. Григорій Решетнік також побажав їй доброго ранку і додав: “Яка краса, а у нас генератори тарабанять”.

“Кожного ранку бігаю сама на пляж і любуюся тишею, красою. Ділюся з коханим і він мене розуміє”, – написала у своїй розповіді Христина.

Крім цього, вона показала, як проводить свій час із дітьми та як справляється з ними на відпочинку. Наприклад, їх син Дмитро займається тим, що черпає воду з моря відерцем, або відпочиває на шезлонгу. Загалом, з собою у поїздку вони взяли дуже цікавий м’яч у формі глобуса (розмальований, наче півкуля Землі). Цей м’яч став зіркою на їхніх фото з сімейного відпочинку. Буває і таке, що діти просто лежать та засмагають, тоді Христина має час на те, щоб також відпусти все і розслабитися.

Христина Решетнік показала, як зараз виглядає відпочинок на морі
Христина Решетнік показала, як зараз виглядає відпочинок на морі

Ще Христина Решетнік показала всім свою струнку фігуру, зробивши відповідне відео і підписала його: “Мама трьох (дітей, мала на увазі, – ред.)”. Похизуватися своєю стрункою фігурою вона вирішила у червоному купальнику та на фоні моря.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.