Приїхали спеціально для цього: Катя Репяхова показала, з ким плавав її 3-річний син від Віктора Павліка

Віктор Павлік точно може пишатися своїм сином. Катя Репяхова поділилася досягненнями хлопчика, які дозволяють бути впевненими, що на нього чекає яскраве майбутнє.

Любов матері до власної дитини, напевно, є найсильнішим почуттям у світі. Кожна молода матуся проявляє його по-різному. Дружина Віктора Павліка оточує 3-річного Михайла своєю турботою та підтримкою. Одночасно з цим Репяхова забезпечує сину достатньо свободи для самовираження та творчості. Це важливо для кожної дитини. А для сина Віктора та Каті така увага особливо цінна, оскільки хлопчик має затримку мовлення.

На щастя, ніяких органічних відхилень у Михасика не зафіксовано. Тобто його лікування — це турботливий виховний та якісний навчальний процес. Він може включати різноманітні речі. Катя часто займається з сином та намагається подарувати йому якомога більше позитивних емоцій. Останні є надзвичайно важливими, оскільки здатні слугувати поштовхом для запуску мовлення. Тому одним із методів Репяхова обрала дельфінотерапію.

Син Віктора Павліка та Каті Репяхової Михайло у дельфінарії
Син Віктора Павліка та Каті Репяхової Михайло у дельфінарії

Навіть одного відвідування вистачило для того, щоб отримати дуже багато емоцій. А Катя хоче, щоб Михасик пройшов принаймні 5 занять. Також разом із сином блогерка відвідала океанаріум та зоопарк. Всюди син проявляв неабияку цікавість, що свідчить про прогрес у навчанні. Також хлопчик із задоволенням відповідав мамі, коли вона просила щось сказати. Від цього Репяхова відчувала неабияку радість та гордість за сина.

Річ у тому, що ефективне розуміння почутого є не менш важливим, ніж процес говоріння. З першим поступово приходить друге, а не навпаки. При цьому Катя наголошує мамам, які опинилися в аналогічній ситуації, що важливо своєчасно починати лікування. Від цього найбільше залежить ефективність лікування. Відновлення мовлення після 3 років є дуже складною задачею через зменшення пластичності відповідної зони головного мозку.

Катя Репяхова з 3-річним сином від Віктора Павліка у зоопарку
Катя Репяхова з 3-річним сином від Віктора Павліка у зоопарку

Катя не лише демонструє, що вона є чудовою мамою, але й слугує прикладом для інших молодих матусь. Попри труднощі дружина Віктора Павліка завжди зберігає оптимізм та не здається до шляху до бажаного результату, докладаючи стільки зусиль, скільки необхідно. Завдяки цьому дівчина успішна в особистому житті, бізнесі та інших речах.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.