Обидва красені і обидва за кордоном? Наталія Мосейчук показала, як виглядають її сини від різних чоловіків

Наталія Мосейчук показала, як виглядають її сини від різних чоловіків. Чим зараз займаються хлопці, де проживають та які плани будуть на майбутнє?

Коли Наталія Мосейчук стала ведучою програми новин, вона тільки-но переїхала до Києва, а за спиною вже мала шлюб, розлучення, а також народження первістка. Хоча популярність зірки зростала, вона так і не наважилася розповісти світу про те, хто ж став її першим обранцем.

Наталія Мосейчук завжди говорить про те, що він залишився в минулому, має право на повну приватність, і майже ніколи не пригадувала навіть про його присутність у її житті. Саме від нього вона народила свого старшого сина Антіна.

На даний момент хлопець живе за кордоном. Він отримав українську та європейську освіту, і судячи з усього, може претендувати на процвітаюче майбутнє.

Наталія Мосейчук показала, як виглядають її сини

Падалко, Таран, Мосейчук та Мазур показали спільні фото зі своїми дітьми
Наталія Мосейчук показала, як виглядають її сини

Як стверджує Наталія Мосейчук, усі інші чоловіки із її сім’ї знаходяться в Україні, хоча аудиторія постійно піддає дану тезу сумнівам.

Зокрема, її молодший син Матвій деякий час провів за кордоном, але потім просив свою матір забрати його додому, попри події, які розгортаються в Україні. Хлопчик настільки погано почувався в евакуації разом з бабусею, що був готовий стерпіти все. Врешті-решт, Наталія його забрала.

Примітно, що телеведуча неодноразово говорила, що щаслива, так як в неї народилися саме хлопці. У ранковому ефірі вона якось заявила, що не може уявити себе матір’ю дочок. Мовляв, вони вимагають набагато більшого виховання, ніж сини. І хоча з цим з твердженням можна посперечатися, Наталія заявила, що почувається саме так. Мовляв, усе своє дитинство проводила серед хлопців, а тому взагалі не розуміє, як справлятися з дівчатами.

Зараз, ведуча наврядчи наважиться на ще одне поповнення. Набагато імовірніше, що Наталія може стати бабусею в будь-який момент, адже її старший спадкоємець вже досяг того віку, коли не тільки мають успіхи у кар’єрі, але й одружуються та заводять власних діточок.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.