Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Попри свою неоднозначність, Ірина Фаріон була невіддільною частиною українського суспільства. Суспільства, яке могло вступати з нею в дискусію, а могло погоджуватися з її висловлюваннями. Деякі люди навіть не дивилися відео з пані Іриною, але точно знали про неї, її громадську позицію та досить непростий характер. Власне, через нього дехто категорично не хотів сприймати популярну філологиню.

Ірина Фаріон, кадр із власного YouTube-каналу філологині
Ірина Фаріон, кадр із власного YouTube-каналу філологині

Так, чимало людей в м’якшій чи експресивнішій формі могли відповісти Фаріон на оцінки, коментарі та висловлювання, які вона собі дозволяла. Але жоден не хотів побачити того, що сталося. Певно, багатьом здавалося, що навіть через десятиліття пані Ірина все ще буде записувати відео, просуватиме українську мову та викликатиме суперечки через свою категоричність та непоступливість у певних питаннях.

Але варто віддати їй належне: вона була за Україну та не боялася дискутувати навіть із високопосадовцями. Фаріон мала чітку власну позицію. Не для всіх зручну, не кожному зрозуміло, не всіма підтримувану. Але вона могла її висловити, донести, тому вела за собою багатьох однодумців. І тисячі з них та навіть тих, хто не завжди погоджувався із пані Іриною, прийшов попрощатися з нею.

Квіти та лампадки, які люди принесли, щоб попрощатися з Іриною Фаріон
Квіти та лампадки, які люди принесли, щоб попрощатися з Іриною Фаріон

Люди віддавали шану Фаріон, виголошуючи лозунги, які вона просувала серед власної аудиторії. На прощальну церемонію принесли дуже багато квітів. Також букети та лампадки продовжують залишати поруч із домом пані Ірини. І зараз навіть її опоненти погоджуються, що постать Фаріон була важливою для України, а її прихильники відкрили на сайті Київради петицію за встановлення їй міського пам’ятника.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.