“Світ не знає картоплі”: донька Міші Кацуріна вирішила показати Наді Дорофєєвій, як потрібно писати пісні

Пісні Наді Дорофєєвої — це справжні хіти, які збирають мільйони прослуховувань. Та, здається, донька Міші Кацуріна Олександра знає, як можна зробити їх ще кращими.

Свого часу Надя Дорофєєва відмовилася продовжувати неймовірно успішний проєкт “Время и Стекло”, бо не бачила перспектив для його зростання. Співачка завжди хотіла розвиватися, рухатися вперед, а тому почала сольну кар’єру. Сьогодні ми можемо чітко побачити, що це рішення було правильним, оскільки її треки демонструють неймовірну популярність на різноманітних музичних майданчиках.

Наприклад, кліп до пісні “Щоб не було”, в якому вона знялася разом зі своїм коханим Мішею Кацуріним, нещодавно перетнув позначку в 30 мільйонів переглядів, що серед українськомовних пісень є одним з найкращих результатів. Але цього разу Дорофєєва вирішила розповісти про трек “Хартбіт”. І не про 4 мільйони переглядів, а про цікаве переосмислення тексту донькою Міші Кацуріна.

Надя Дорофєєва показала таланти доньки Міші Кацуріна Олександри
Надя Дорофєєва показала таланти доньки Міші Кацуріна Олександри

Батько Олександри вирішив пограти на гітарі та заспівати нову пісню Наді. Але дитині рядки про долоні, які не мають меж, не дуже сподобалися. Тому вона запропонувала власний погляд на те, як потрібно писати якісні тексти:

“Світ не знає картоплі,

а я сиджу і їм її на балконі”

Можливо, саме це спонукало Дорофєєву почати чистити картоплю, щоб світ про неї дізнався. А щоб співачці не було нудно, Олександра читала їй про містера Подушку.

Познайомивши світ з картоплею та весело провівши час з дітьми, Надя вирішила відпочити разом з Мішею за переглядом фільму. Вони зручно вмостилися о 18:45, а вже за 2 хвилини кіно для Кацуріна закінчилося — він заснув. Ця ситуація дуже розвеселила співачку, тому вона вирішила поділитися нею з підписниками. А Міша вирішив дотепно відповісти на допис коханої: “просто потребував антракту”.

Надя Дорофєєва показала, як Міша Кацурін дивиться з нею фільм
Надя Дорофєєва показала, як Міша Кацурін дивиться з нею фільм

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.