“Хоч Вова її кормить”: Ярославський вперше показав, якою насправді стає Ольга Мартиновська, коли зголодніє

Мартиновська вміє тримати себе в прекрасній формі. Та Ярославський вважає її дуже худою. Тому Вова вирішив погодувати Олю, яка зайшла до нього в гості. Але зробив він це досить цікавим способом.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський — прекрасні друзі. Вони такі близькі та настільки комфортно почуваються разом, що шанувальники часто вважають їхні стосунки не просто дружбою. Судді “МастерШеф” регулярно діляться з підписниками дотепними та життєвими ситуаціями. Цього разу Ярославський вирішив показати Олю, яка завітала до нього, щоб поїсти. Одночасно з цим кулінар похвалився “приготованою” стравою.

На відео Мартиновська їсть салат. Вова тим часом коментує, що вона дуже схудла, тому хоча б він може її погодувати. І щойно ви встигли подумати, що Ярославський неймовірно турботливий, як Оля відкрила всю правду про свій обід:

“Я за свої гроші купила салат, Вов”, — відповіла на жарти колеги Мартиновська

Володимир Ярославський показав обід Ольги Мартиновської у гримерці
Володимир Ярославський показав обід Ольги Мартиновської у гримерці

З цього відео, окрім уміння кулінарів жартувати та підколювати одне одного, ми побачили також їхню близькість до звичайних людей. Так, шеф-кухарі далеко не завжди їдять дуже дорогі страви в елітних ресторанах. Іноді навіть судді “МастерШеф” задовольняються такою простою їжею, як готові салати з пластикових лотків.

Але подібні перекуси можна пояснити неймовірною зайнятістю Мартиновської. Зранку їй потрібно керувати всіма процесами в ресторані, після чого вона вирушає на знімання 14 сезону “МастерШеф”. Так, запис нових випусків досі продовжується, хоча до їхнього виходу в ефір залишається менше ніж місяць — перший випуск глядачі побачать вже на День Незалежности Україні.

МастерШеф анонсував повернення на екрани з новим сезоном 24 серпня
МастерШеф анонсував повернення на екрани з новим сезоном 24 серпня

Через велику кількість справ Оля навіть не змогла поїхати зі своєю донькою Вірою до Португалії, де дівчинка відпочивала в дитячому серфінг-таборі. Тому місяць нею опікувався батько та колишній чоловік Мартиновської Іван Кобець, який з 2018 року проживає у Лісабоні зі своєю новою родиною.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.