“Я молода і не повинна бути одна”. Колишня дружина Віктора Павліка вперше показала свого нового коханого

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва вперше показала свого нового обранця, з яким вона познайомилася в мережі. Як виглядає коханий жінки?

Про те, що Віктор Павлік збирається розлучатися зі своєю дружиною стало відомо ще 2019-го. Тоді пара була офіційно розписано, але фактично їх пов’язував лише спільний син. Спадкоємець Віктора Франковича на той момент боровся з саркомою і дуже важко переживав погані стосунки між батьками.

Коли Павла поховали, історія Лариси і Віктора завершилася. Втім, не завершилися скандали. Нова обранець ця Павліка Катерина ще неодноразово посвариться з колишньою дружиною свого чоловіка. Зокрема, будуть і суди, і поділ майна.

Екс-дружина Віктора Павліка показала свого нового обранця

 Екс-дружина Віктора Павліка показала свого нового обранця

Лариса не відмовляла собі у задоволенні виражати свої почуття та думки. А Віктор Франкович, як розповідала Катерина, вважає її глибоко релігійною людиною, а тому не сприймає критику на її рахунок. Конфлікт зайшов настільки далеко, що Репяхова навіть думала розлучатися з чоловіком через це.

Але зараз в сім’ї все налагодилося, і не тільки у сім’ї Павліка. Лариса Созаєва нещодавно показала, як виглядає її новий обранець. З ним вона познайомилася в мережі і зараз вже активно будує стосунки, забувши про Віктора Франковича, а також його невірність у шлюбі.

Екс-дружина Віктора Павліка показала свого нового обранця

“Дуже правдива, чесна і патріотична людина. Людина слова, я б сказала. Тобто це, мабуть, абсолютний ідеал для жінки, – заявила Лариса. – А ще – хороший господар”

Виявляється, він непогано знає історію, тому розповідає своїй коханій про минуле України, а також пояснює їй, чому не можна чіплятися за минуле і яка небезпека в цьому ховається. Також Лариса підкреслила, що вона ще молода, і має потребу у хорошій компанії. Тому, для неї не було проблемою її знайти. Про весілля поки що мова не йде, і на рахунок планів з обранцем Лариса також не розповсюджується. Але судячи з усього, кохання їй знайти вдалося.

Схожі статті