Це не українські краєвиди: невістка Софії Ротару мала необережність показати пейзажі, якими вони милуються

Невістка Софії Ротару мала необережність показати пейзажі, якими вони з дочкою милуються. Світлана Євдокименко показала, де вона з родиною знаходиться насправді.

Ще два з половиною роки тому публіка помітила, що Софія Ротару взагалі не виходить на зв’язок, не говорить про свою позицію і нез поспішає розповідати де вона взагалі знаходиться. Це вважали доволі підозрілою поведінку, але пізніше Софія Михайлівна дала неодноразово зрозуміти, що підтримує Україну.

Тим часом її син та онук потрапили в гучний скандал: чоловіків затримали при спробі нелегально покинути територію України. Пізніше Анатолій все ж таки опинився у Франції, а от її син Руслан приховував правду про своє місцезнаходження.

В російській пресі з’являлася інформація, нібито родина знаходиться в Італії, де придбала будинок. Також говорилося, що Ротару одразу оформила будинок на свого єдиного сина, щоб у майбутньому уникнути бюрократичних проблем при передачі спадку.

Невістка Софії Ротару показала, в якій вони з сімʼєю країні

Невістка Софії Ротару показала, в якій вони з сімʼєю країні

Оточення Софії Михайлівни навпроти стверджувало, що артистка не виїжджала за кордон і деякий час проживала у Львові. Втім, Соня Євдокименко неодноразово таки виходила на зв’язок з Італії, і так само її матір Світлана останнім чином знаходиться здебільшого там.

Зокрема, нещодавно жінка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії, на яких показала розкішні італійські пейзажі. Чи знаходяться жінки там просто на відпочинку, чи дійсно поїхали відвідати сімейний маєток в провінції залишається загадкою, але ні від кого не приховалося, що родина Євдокименко постійно перебуває в Європі.

Нагадуємо, що єдиний онук Софії Михайлівни Анатолій на даний момент намагається побудувати музичну кар’єру, а своє місце проживання регулярно змінює, з’являючись то у Франції, то у Великобританії. Його молодша сестра Соня вже декілька років проживає в Сполучених Штатах Америки, вчиться на дизайнера, будує кар’єру моделі, а також зараз зайнялася косметичним бізнесом.

Схожі статті