Більше, ніж подружки: Даша Квіткова викликала чутки через свій відпочинок на морі разом із “колежанкою”

Знаменита блогерка в Україні Даша Квіткова відпочиває в Іспанії разом із своєю подругою. Дівчата купаються в морі тримаючись за руки та дивляться в очі одна одній.

Відома українська блогерка та переможниця романтичного реаліті-шоу “Холостяк-9” Даша Квіткова вже кілька днів відпочиває на морі разом із своїм сином Левом та своєю подругою, яка теж має маленьку дитину. Раніше зірка поділилася інформацією про те, що разом із ними на море полетіла няня, яка допомагає їм глядіти Лева. Тож Даша Квіткова має можливість спокійно по лежати відпочити або по читати книгу.

Даша Квіткова показала, як відпочиває на морі без чоловіків
Даша Квіткова показала, як відпочиває на морі без чоловіків

З останнього — блогерка виставила пост із світлинами на яких вона разом із своєю коліжанкою. Між жінками дуже теплі та ніжні відносини. То вони роздивляються прес на животиках одна одної, то дивляться один одному в очі, а ще тримаються за руки. Також коліжанка Даші ніжно торкається своєю рукою її плеча. Вони обидві виглядають дуже стрункими, гарними та стильними. Обличчя коліжанки на всіх світлинах прикриває літній капелюх. Але блогерка відмітила свою подруги у пості і це — Тетяна Парфільєва (займається підприємницькою діяльністю пов’язаною з брендом українського одягу).

Між жінками досить дивна тісна жіноча дружба. Або вони ну прямо дуже сильно близькі люди. Самі ж підписники Даші Квіткової пишуть у коментарях до її допису, що вони просто неймовірно виглядаються не дивлячись на те, що народили дітей. Хтось їх навіть порівняв із Блер Волдорф та Сиреною Вандервудсен із відомої американської телевізійної молодіжної драми “Пліткарка”.

Не обійшлося і без претензій від фанатів Даші Квіткової. Насамперед, чимало читачів їй уже писали про те, що вона дуже гарна жінка, але дуже худа (занадто худа). Щодо її подруги, то зазначають, що в неї дуже гарна фігура. Найбільше всім підписникам сподобався капелюх Тетяни Парфільєвої. Одні запитують, де жінка його купила, інші мають намір дізнатися, як вона довезла його на море у чемодані так, щоб він не втратив своєї форми і не зіпсувався. Коли саме Даша Квіткова повернеться з Іспанії, вона не повідомляє. Тож можливо що порадує своїх фанів якимись цікавими постами і світлинами.

Схожі статті