Вітвіцька показала, як змінилося її життя після нового роману: екс-чоловік робив це раніше, а тепер нікому

Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала, як змінилося її життя після нового роману. Раніше екс-чоловік робив це, а тепер нікому.

Розлучення Соломії Вітвіцької та Влада початкова було вельми незвичайним. Публіка звикла до того, що зазвичай колишні закохані розходяться в момент найбільшої кризи, коли ненависть перемагає любов, а образи здатні перекрити абсолютно все.

Але Соломія та Влад змогли зберегти теплоту у їхніх відносинах. Навіть після офіційного розлучення та поділ майна вони продовжували спілкуватися, підтримувати одне одного і навіть працювати разом. Так, 2 роки тому вони взялися за волонтерство, і робили це в команді.

Подейкували навіть про те, що вони знову будуть разом. Мовляв, почуття не вщухли, вони ладнають і все нібито добре. Влад проводжав свою колишню кохану на літаки та поїзди, зустрічав її і навіть дарував квіти у свята.

Але примирення не сталося. Натомість у житті Соломії з’явився новий коханий Ситайло. І звичайно, з його появою все кардинально змінилося.

Соломія Вітвіцька показала, хто проводжає її замість колишнього чоловіка

Соломія Вітвіцька з коханим Олексієм Ситайлом
Соломія Вітвіцька показала, хто проводжає її замість колишнього чоловіка

Як би там не було, але будучи у нових стосунках Соломія не може настільки зближуватися з екс-чоловіком, як це робила колись. А тому тепер її немає кому проводжати, крім подруг. Адже її коханий на даний момент захищає Україну, і вони постійно знаходяться в розлуці.

Соломія Вітвіцька показала, хто проводжає її замість колишнього чоловіка. Скріншот особистої сторінки зірки

Але судячи з усього, Соломію це не сильно напружує. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому показала, як проводить час зі своєю товаришкою, що взялася її проводжати. Вітвіцька виглядає щасливою.

Тим паче, складається враження, що Соломія рушає саме до свого коханого, тому чомуб їй не поділитися своєю радістю?

Нагадуємо, що раніше Влад давав коментар на рахунок своїх стосунків зі Соломією і зізнався, що і він важко сприймав популярність дружини.

Схожі статті