Лідія Таран показала єдину дочку, яку народила від Андрія Доманського: успадкувала його вуста і посмішку

Відома українська ведуча Лідія Таран показала свою єдину дочку Василина, яку колись народила від Андрія Доманського. Вона значно подорослішала та змінилася.

Лідія Таран та Андрія Доманський по праву вважалися однією з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу, але так склалося, що їм не вдалося побути разом довго. В обидвох були абсолютно однакові цілі та погляди. І здавалося, нічого немає заважати їм рухатися вперед разом. Втім, телеведуча захотіла взяти участь у танцях і Андрію це не сподобалося.

Пара розійшлася, коли їхня спільна дочка була ще дуже маленькою. Примітно, що обидва не хотіли одружуватися, хоча і вели публічний образ життя, і розповідали публіці про особисте.

Лідія Таран показала, як виглядає її єдина дочка Василина Доманська

Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою Василиною
 Лідія Таран показала, як виглядає її єдина дочка Василина Доманська

Зараз Лідія Таран разом з єдиною спадкоємицею проживає у Франції. Певний період часу вона підтримувала зв’язок з Андрієм, коли дитина ще не могла самостійно налаштовувати комунікацію. Однак зараз між ними повністю обірване спілкування. Василина сама зв’язується зі своїм батьком і час від часу з ним бачиться.

Родина проживає в Парижі. Василина відвідує школу, і незабаром вже має обрати спеціальність, яка відкриє їй двері у майбутнє. Лідія Таран також навчається в університеті, до того ж французькою мовою. Обидві час від часу приїжджають до України, але в Києві не залишаються надовго.

Подейкують, що Андрій Доманський на даний момент живе у Прибалтиці, хоча його дружина Марина відмітила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що перебуває в Києві.

 Лідія Таран показала, як виглядає її єдина дочка Василина Доманська

Усі діти Андрія Доманського, яких п’ятеро, неймовірно на нього схожі. Але складається враження, що саме Василина є його повною копією. Їй навіть дісталася родимка.

На публіку Василина не розповідає про те, як у неї складаються стосунки з батьком. Андрій же повністю зник з інформаційного простору і навіть не з’являється на телебаченні. Хоча ще 4 роки тому вів кулінарну передачу.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?