“Ну тут без варіантів”: Леся Нікітюк отримала від Олі Полякової пропозицію, від якої важко відмовитися

Відома ведуча Леся Нікітюк бачить себе в якості майбутньої Хрещеної Матері. Але для кого саме, ще не вирішила. Те, якою кумою вона себе уявляє, презентувала і показала всім на відео.

Українська телеведуча, журналістка, акторка, блогерка Леся Нікітюк вирішила презентувати себе в якості Хрещеної матері і показати, якою б вона могла б бути. Зірка уявляє себе крутою кумою у стильному, діловому та строгому брючному помаранчевому костюмі. А ще з вузькими яскравими помаранчевими туфлями. На її піджаку зроблені шикарні збірки з тканини, що загалом робить вигляд Лесі Нікітюк просто приголомшливим.

Оля Полякова зізналася, що хоче запропонувати Лесі Нікітюк
Оля Полякова зізналася, що хоче запропонувати Лесі Нікітюк

У своїх підписників зірка вирішила поцікавитися, кого б з українського шоу-бізнесу вони б хотіли бачити в якості куми. І таким чином, почути побажання і уподобання людей щодо того, хто з цього сегменту бізнесу їм імпонує найбільше. На питання Лесі Нікітюк найпершою відгукнулися не фанати, а знаменита українська актриса, співачка, блогерка і телеведуча Оля Полякова. Вона відповіла Нікітюк, що хотіла б бачити в якості куми її саму.

Як відомо, Оля Полякова дуже сильно дружить з телеведучою та журналісткою Машою Єфросиніною. Разом вони навіть запустили проєкт на YouTube “Дорослі дівчата”. Можливо, що у Олі Полякової зароджується ще й нова публічна дружба з Лесею Нікітюк, але про це ще ніхто нічого не знає.

 

У коментарях до посту Лесі Нікітюк читачі написали, що вона дуже розкішна жінка і нею захоплюються чимало жінок і чоловіків. Бачити в якості куми підписники зірки хотіли б її саму. Утім є й інші варіанти: Сергій Притула (друг Нікітюк) та Ірина Горова (музична продюсерка та співзасновниця продюсерського центру). За Сергія Притулу писало чимало жінок. Невідомо, чи вони б для себе хотіли мати його в якості знайомого чи дійсно Хрещеним Батьком для дитини.

Є у Лесі Нікітюк фанати, які б саме з українського шоу-бізнесу нікого б не хотіли бачити в якості Хрещених батьків для своїх дітей. Причина — бо вони такі всі ділові та зайняті, що діти б бачили їх лише по телевізору. Знайшлося чимало і тих, хто питав, а чи дійсно сама Нікітюк уже б, хоч завтра, погодилася стати кумою для їхніх родин.

Схожі статті