Аліна Гросу приміряла на себе ковдру і ледь не потрапила у Голлівуд: виглядає як біла сукня Мерилін Монро

Фотосессія Аліни Гросу майже довела її до Голлівуду. Зірка презентувала себе, як справжня каліфорнійська кіноакторка 50-х років і вразила всіх своїх фанатів.

Українська співачка румунського походження Аліна Гросу одягла на себе білу ковдру. І це абсолютно не жарт. Вона скрутила її так, ніби це справжня біла шикарна сукня, яка ні чим не поступається відомій білій сукні Мерилін Монро. Єдина різниця між ними: у Гросу сукня з ковдри довга, а у Монро — розміром трохи вище коліна. Що говорити, якщо і зачіску українська співачка зробила, як і в американської кіноакторки та співачки. На деяких фото з цієї зйомки Аліна Гросу — копія Мерилін Монро.

Українська співачка Аліна Гросу зробила з себе копію Мерилін Монро
Українська співачка Аліна Гросу зробила з себе копію Мерилін Монро

Сукня Аліни Гросу з ковдри прикриває повністю її тіло, крім спини та лівої ноги. Таким чином, вона імітувала, ніби це вечірня довга сукня з довгим вирізом на нозі. Своє волосся вона зробила пишним, з закрученими локонами та з легкою “ноткою” неохайності, ніби після сну. Свій образ знаменитість завершила яскраво-червоним манікюром і величезним сріблястим браслетом-годинником, який одягла на ліву руку.

Українська співачка Аліна Гросу зробила з себе копію Мерилін Монро
Українська співачка Аліна Гросу зробила з себе копію Мерилін Монро

Те, що Гросу неймовірно схожа на Мерилін Монро, помітили і більшість її підписників у соцмережі Instagram, де зірка виклала свою фотосессію. Її уже прозвали українською Мерилін Монро та неймовірною Богинею. До цього вона знімала кліп на переклад своєї пісні українською мовою “Малинові вуста”, де також була у довгій білій сукні. Схоже, що знаменитість навмисно позиціонує і створює собі образ, схожий на стиль Мерилін Монро.

 

“Монро. Аліночка, коли ти знімешся у кіно у Голлівуді, весь світ побачить цю красу. А я трохи Ванга. Тому цьому бути!”, – написали фанати зірки, які мріють побачити її вже навіть у Голлівуді.

Деякі читачі відкрито пишаються зіркою, її піснями, співом, досягненням, а ще тим, якою особистістю вона стала. Хтось просто не розуміє, як можна бути такою гарною і чарівною україночкою!

Схожі статті