Краса на межі фолу: 39-річна Тіна Кароль показала особисте відео, яке не всюди проходить по “цензурі”

Хоча сучасний світ має значно менше обмежень, ніж існували колись, соціальні мережі все встановлюють певні рамки для контенту. Тіна Кароль вирішила трішки торкнутися цієї межі.

Яка ж краса! Саме так шанувальники щоразу реагують на фото та відео з Тіною Кароль. Її природна вишуканість та жіночність, неповторна краса та спортивна форма не залишають байдужими навіть хейтерів. І неприємною новиною для останніх є те, що вся ця розкіш на 100% натуральна. Тож якщо ви вважали, що Тіна собі щось збільшувала чи підкачувала за допомогою спеціалістів, то змушені вас розчарувати.

Співачка зізнавалася, що іноді задумується про пластику, але доки може все підтримувати самостійно, то не вважає за необхідне наважуватися на такий крок. Кароль чудово бачить кожну свою перевагу та всю свою красу, а також помічає недоліки. Але вона вміє подавати себе так, щоб все мало вигляд переваг. Це чудово доводить один з недавніх постів, після перегляду якого хочеться сказати “хіба не ідеальна жінка”.

На новому відео Тіна знаходиться на фотосесії. Співачка обрала чорний образ із довгими чорними штанами та приталеним топом із довгим рукавом. Особливу увагу привертає саме верхня частина образу. Топ утримується лише однією застібкою, тому відкриває шию, зону декольте та спортивний животик співачки. Шанувальникам сподобався образ Кароль та її краса, тому вони вже хочуть побачити світлини з фотосесії.

Відео знімань доповнюється спільною піснею Тіни та SHUMEI “Дзвони”, рядками з якої артистка й підписала допис. Одна із коментаторок зазначила, що всіх найбільше вразив образ та фігура зірки, ніж пісня. І вона це чудово розуміє, оскільки й сама кілька разів переглянула відео, але жодного з них не змогла сконцентруватися на музиці, настільки замилувалася образом та красою Тіни.

Тіна Кароль показала підписникам образ із нової фотосесії
Тіна Кароль показала підписникам образ із нової фотосесії

Схожі статті