“Як ми витримуємо один одного?”: Ірина Федишин на 18-ту річницю шлюбу вразила зізнанням про чоловіка

Відома українська співачка Ірина Федишин з чоловіком відзначили бірюзове весілля - цілих 18 років разом. Проте, чи все так добре в їхній родині?

Популярна виконавиця Ірина Федишин зв’язала своє життя з чоловіком, який став її продюсером. Завдяки цьому, пара разом 24\7. Проте, чи не набридають вони одне одному та чи все так гладко в їх родині, як розповідає жінка?

У своєму Instagram, Ірина виклала новий допис, приурочивши його до 18-ї річниці свого весілля. Артистка ніжно звернулася до коханого Віталя Човника, щоб подякувати йому за роки спільного життя, які, на її думку, стали ідеальними. У своєму поздоровленні, Федишин розповіла про момент їх знайомства. Виявляється, подружжя вперше зустрілося після її концерту і з того часу, вони нерозлучні.

“Одного разу Віталік підійшов до мене на концерті і взяв автограф. Від того дня розпочалося наше знайомство, яке швидко переросло у шалене кохання”, – написала співачка.

Ірина Федишин розповіла правду про стосунки з чоловіком
Ірина Федишин розповіла правду про стосунки з чоловіком

Близькі друзі пари не зовсім розуміють, як їм вдається постійно знаходитися поруч та не набридати одне одному. За словами виконавиці, вони повністю віддані партнеру, тож питання щодо окремо проведеного часу ніколи не з’являється. Вона навіть не думає про те, аби відпочити від коханого.

“Інколи нам дивуються друзі, як ми витримуємо один одного 24/7 ? А нам так добре і вдома і на роботі. І за кулісами і на сцені. Ми живемо один одним та однією справою”, – пояснила зірка.

Ірина Федишин розповіла правду про стосунки з чоловіком
Ірина Федишин розповіла правду про стосунки з чоловіком

Крім того, жінка подякувала чоловікові за дітей. Пара разом виховує двох синів – Юрчика та Олега. Своїм прикладом, вони намагаються показати нащадкам модель здорових стосунків в сім’ї, аби в майбутньому хлопчики змоги подужувати міцні родини.

Схожі статті