Обрала його і показала всім: 36-річна Леся Нікітюк більше не поруч з Сергієм Притулою – “Замутила з ним”

Леся Нікітюк не стала ходити навколо і показала чоловіка, з яким вирішила "замутити". Це не Сергій Притула і навіть не Богдан Шелудяк. Докладніше в матеріалі.

Зробила зі свого особистого життя справжню таємницю, яка чим далі хвилює її шанувальників, адже вони щиро бажають артистів щастя. Вже багато знаменитостей говорила про те, що насправді публічність зруйнували їхні стосунки. Однак, самого початку навіть не давала шансу шоу-бізнесу повпливати на її сімейне щастя.

Зовсім не виключено, що Леся, наприклад, давно заміжня, або заручена. Так само вона дійсно може холостякувати.

Леся Нікітюк показала молодого чоловіка, з яким замутила

Леся Нікітюк вперше заговорила про колишнього коханця
Леся Нікітюк показала молодого чоловіка, з яким замутила

Втім, ведуча дозволяє собі привертати увагу до публікації саме тематикою приватного життя. Неодноразово вона жартувала на рахунок того, що ніхто не хоче одружуватися, і так само говорила, нібито хотіла б стати головною героїнею романтичного реаліті-шоу. І все це звичайно у формі гумору.

Слова Лесі щодо закоханості в інших публічних чоловіків також не мають жодного сенсу. Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільний кадр з молодою людиною і заявила, що замутила з ним.

Леся Нікітюк показала молодого чоловіка, з яким замутила. Скріншот особистої сторінки зірки

Хоча варто відмітити, що фотографія вийшла просто неймовірною, поруч з Лесею будь-хто виглядає розкішно. Складається враження, що її енергетика розповсюджується на людей поруч і наділяє їх новими якостями.

Нагадуємо, що співпраця Леся Нікітюк та Сергія Притули завершилася 3 роки тому. Тривалий час їх підозрювали у романі чи взаємних почуттях. Телеведуча відмовився брати участь у розважальному форматі шоу, так як його діяльність була повністю направлена на військових. Також він заявив, що більше не повернеться до минулого заняття, хоча не виключаю повернення до телебачення в цілому.

Леся Нікітюк не залишилася сама і незабаром для неї відібрали нового партнера, яким став Богдан Шелудяк.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.