45-річна Ані Лорак показала зблизька, що стало з її обличчям за ці 2 роки: до дзеркала наближається лише так

Відома співачка Ані Лорак здивувала мережу раптовим крупним планом свого обличчя. Зірці не вдалося приховати деякий нюанс, який виник у неї з часом.

Відома українська співачка Ані Лорак завжди відрізнялася неймовірною вродою. З юності на неї публіка звертала увагу на тільки через талант, але через фантастичні зовнішні дані. Вони дозволяли створювати якісні кліпи з захопливим сюжетом.

Безумовно, зіркам завжди допомагають врода та харизма. Втім, співачка пішла з української сцени на піку своєї кар’єри, а в Москві, варто відмітити, постійно намагається не втратити свої позиції, що вже й казати про неможливість пробитися в лідери.

Ані Лорак показала зблизька, що стало з її обличчям за ці 2 роки

Ані Лорак зробила вибір не на користь своєї родини
Ані Лорак показала зблизька, що стало з її обличчям за ці 2 роки

За останні 2 роки також серйозно помітні вікові зміни. Артистка, як і всі її колеги відчуває на собі вплив часу. Але Ані Лорак не втратила впевненості в собі. Зокрема, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показала своє обличчя крупним планом.

У ролику зірка наближається до дзеркала, але одразу ж кидається в очі те, що вона намагається дути свої губи, і до того ж за невідомої причини. Можливо знаменитість вирішила, що так буде виглядати красивішою, можливо намагалася сховати зморшки. Але даний нюанс не при ховався від публіки. Ба більше, останнім часом Кароліна постійно робить такий вираз обличчя.

Примітно, що 3 роки тому публіка активно обговорювала втручання косметологів у зовнішність артистки. Фанати зірки помітили, що вона втратила свою натуральну вроду і перетвориласягна копію Таїсії Повалій. У Ані Лорак також ідеальний лоб, який просто не здатний виразити емоцію, часто видніється набряк у щоках, доволі нестандартної форми губи, через що складається враження, що філлер мігрував. Сама артистка уникає запитання на рахунок того, що робить зі своїм обличчям для збереження молодості.

Схожі статті