“Аж самій захотілося так зробити”: Анна Трінчер показала, що їсть руками, навіть коли поруч є ніж та виделка

Столове приладдя придумали ті, хто не вміє правильно їсти руками. Тому популярна молода співачка Анна Трінчер показала, як потрібно правильно це робити без усіляких виделок.

За кілька днів прекрасна та неймовірно талановита Анна Трінчер відсвяткує свій 23 день народження. Але уже в такому віці дівчина змогла досягнути успіхів, якими сотні зірок не можуть похвалитися навіть через багато років кар’єри. Особиста сторінка Анни сьогодні налічує понад 2.1 мільйона підписників. І за цим показником вона обходить навіть таких легенд українського шоубізу, як Потап та Тіна Кароль.

Звісно ж, кількість підписників можна назвати другорядною. Але й на інших майданчиках Трінчер демонструє неймовірний успіх! Багато в чому це є заслугою не тільки таланту, а й ефективного маркетингу. Як вам, наприклад, ідея торта на честь власного треку, який на відео Анна вирішила досить екстравагантно з’їсти руками? Шанувальники дуже позитивно оцінили такий хід, а декому навіть захотілося це повторити.

До слова, трек “Зі смаком вишні”, для якого й створили смачний торт, вже понад 8 днів не випадає з першого місця по популярності на YouTube. За цей час кліп зібрав понад 550 тисяч переглядів і до дня народження співачки точно перетне позначку в 600 тисяч. Зірка навіть пожартувала, що на першому місці вона завдяки ліжку.

Анна Трінчер розповіла про популярність свого музичного відео на YouTube
Анна Трінчер розповіла про популярність свого музичного відео на YouTube

Також Анна похвалилася власними успіхами на платформі Spotify. Прямо зараз дівчина знаходиться на обкладинці в плейлисті “Танцювальні хіти”, обігнавши навіть нову пісню “Хартбіт” Наді Дорофєєвої. Звісно ж, важливо не лише вміти потрапити на вершину, але й втриматися там. Все та ж Дорофєєва місяцями зберігає свою популярність в плейлистах. Але результати, показані всього за тиждень, свідчать про те, що в Анни є всі шанси!

Анна Трінчер показала бекстейдж з запису кліпу та похвалилася успіхами в Spotify
Анна Трінчер показала бекстейдж з запису кліпу та похвалилася успіхами в Spotify

Схожі статті