39-річна Тіна Кароль показала стрункі ніжки у незвичайній спідниці: як завжди, дуже жіночна та елегантна

Відома співачка вже давно довела, що її можна вважати іконою стилю. Жінка завжди підбирає вдалі образи, чи то вони для сцени, чи то для повсякденного життя.

Популярна українська артистка Тіна Кароль завжди постає перед шанувальники у бездоганному вигляді. І сама жінка, і її стилісти завжди підбирають влучні образи, що підкреслюють її жіночність та індивідуальність.

У своєму Instagram, Тіна показала новий костюм, який підкреслює її струнку фігуру. Ліф з доповненням у вигляді прозорих рукавів та максіспідниця з прозорого шифону досить добре продемонструвати шанувальникам її тіло. Впевнені, якби коментарі до сторіс були публічними, ми б побачити сотні компліментів від приємно вражених підписників.

Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги
Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги

Загалом, можна підкреслити, що гардероб співачки сповнений зовсім різними речами. Від звичайних джинсів та простої білої футболки на кожен день до шкіряних та помпезних суконь для виступів та публічних заходів. Особливу любов жінка плекає до чорних суконь. В її гардеробі їх десятки різних фасонів та тканин.

Артистка завжди знає, як справити враження. Вона вміло підбирає вбрання, яке підкреслює її індивідуальність і природну красу. Гардероб Кароль складається з елегантних суконь, класичних костюмів, стильних аксесуарів, що доповнюють її образ. У неї бездоганне відчуття кольору та фактури, що дозволяє їй створювати унікальні та гармонійні поєднання. Звісно, як і кожній знаменитості, співачці допомагають стилісти. Проте це не скасовує того факту, що артистка виглядає неперевершено.

Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги
Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги

Кожна деталь її образу продумана до дрібниць, і завдяки цьому Тіна впевнена та невимушена. Її манера триматися, доглянуте волосся, витончений макіяж і вишукані прикраси – це складові її неповторного стилю.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?