Як виглядає невістка Михайла Поплавського: “премійована” власниця титулу “Місіс Україна” – як Камалія

Як виглядає єдина невістка Михайла Поплавського? Вона – "премійована" власниця титулу "Місіс Україна". Усі деталі про родину співаючого ректора в нашому матеріалі.

Як відомо, у Михайла Поплавського є лише один син. Чоловіка звуть Олександра. В юності він заробив собі славу так званого мажора: хлопець багато веселився, проводив час з заможними друзями, був завидним нареченим. І недарма, адже у його батька не тільки естрадна кар’єра та інститут культури. Михайло Поплавський має розкішний ресторанний бізнес та інші джерела доходу.

Власне, Олександр вирішив не пов’язувати свою долю з шоу-бізнесом, а зайнявся підприємництвом. Тому не дивно, що незабаром його житті з’явилася приваблива та успішна дружина.

Михайло Поплавський показав, як виглядає його невістка

Як виглядає невістка Михайла Поплавського
Михайло Поплавський показав, як виглядає його невістка

Так, невісткою Михайла Поплавського стала справжня красуня, яка виграла конкурс краси та заявила про себе на сцені. Декілька років тому вона розпочала свою музичну кар’єру. Однак Михайло Поплавський одразу заявив Катерині Осадчій, що ніяким чином не допомагає їй просуватися.

Ректор не приховує, що в нього є величезна кількість зв’язків, а також друзів, які залюбки йому допоможуть у влаштуванні кар’єри для дружина сина, однак він готовий підтримати її лише порадою, і нічим більше. За його словами, вона зможе все зробити самостійно.

А от онук, якого вона народила, отримує дуже багато уваги від публіки. Михайло Поплавський настільки прив’язаний до хлопчика, що бере його не тільки на різноманітні заходи, але і знімається разом з ним у своїх кліпах. Дитина вже прославилася на всю Україну, і майже кожен знає її в обличчя. Олександр та його дружина не проти такої популярності. Як ніяк, спочатку ти працюєш на неї, потім вона на тебе.

Але у зв’язку з останніми подіями в країні про дружину Олександра Поплавського майже нічого не чутно. Цілком імовірно, що вона могла евакуюватися за кордон, після чого повернулася, як і більшість зіркових дружин та невісток.

Схожі статті