Це роблять Полякова, Могилевська, Осадча та Білик: що необхідно регулярно повторювати зі своїми дітьми?

Виховання дітей, спілкування з ними на рівних — це дуже важливо у будь-якому віці. Але зміцнити стосунки можна ще однією простою дією, яку регулярно роблять Кароль, Осадча та інші зірки.

Шанувальники обожнюють фото зірок з їхніми дітьми! І на багатьох світлинах можна побачити дещо спільне — обійми. Я і більшість з нас, знаменитості часто вкладають в цю дії прагнення проявити любов та ніжність, підтримати людину. Але насправді ця проста дія має значно більше користі та позитивних ефектів, які можна розглянути з наукового погляду.

Обійми допомагають боротися зі стресом та підвищити настрій. Обидва ефекти досягаються завдяки окситоцину, який багатьом відомий під назвою “гормон щастя”. Він знижує концентрацію кортизолу в крові, тим самим зменшуючи стрес. Якщо ж людина вже знаходиться в хорошому настрої, то обійми дозволяють зробити його ще кращим.

Доньки співачки Олі Полякової: старша Марія та молодша Аліса
Доньки співачки Олі Полякової: старша Марія та молодша Аліса

Чудовим прикладом обох ефектів є доньки Олі Полякової. Старша Маша, яка майже завжди знаходиться поруч з мамою, отримує від неї завдяки обіймам гарні емоції. А молодша Аліса тривалий час була далеко від дому, за яким дуже сумувала. І подруги підтримували її саме обіймами. Хоча зрештою Оля забрала дівчинку в Україну, щоб їй було краще. Все ж рідний дім та мамине тепло завжди дарують більше радості.

Також обійми відіграють дуже важливу роль у вихованні. Новонародженим вони дарують почуття захищеності, діткам старшого віку — дозволяють відчути більший емоційний зв’язок. Також такий простий жест дозволяє показати дитині, що вона важлива та цінна. Це сприяє правильному розвитку та формуванню здорової самооцінки.

Сім'я Юрія Горбунова й Катерини Осадчої та Наталя Могилевська з молодшою донечкою
Сім’я Юрія Горбунова й Катерини Осадчої та Наталя Могилевська з молодшою донечкою

Тому своїх дітей часто обіймають Юрій Горбунов та Катя Осадча, у яких є два спільних сини. Часто свою ніжність так проявляє Наталія Могилевська, яка нещодавно стала мамою двох чудових доньок. Ірина Білик регулярно обіймає свого сина Табріза. Але й старший Гліб, який вже давно живе самостійно, також отримує ніжні обійми під час зустрічей, бо вони дозволяють зміцнювати сімейний зв’язок та показувати важливість родити одне для одного.

Схожі статті

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.