В екстравагантній шапці “кандибобер”: подруга Ірини Білик показала, як виглядає співачка у реальному житті

На цій сторінці в Інстаграмі можна знайти багато цікавих фотографій, які не доступні широкому колу людей. На знімках українські зірки у реальному житті – без блискіток та пір'я.

Сьогодні абсолютно всі знаменитості ведуть Інстаграм, де розповідають свою творчість, а також діляться деякими моментами з особистого життя. Як правило, більшу частину займають фото з концертів та виступів, на яких зірки сяють у неймовірно стильних і яскравих вбраннях при повному макіяжі та з бездоганними укладаннями. А хочете знати, як виглядають українські діви у звичайному житті, коли вони у колі близьких та друзів?

Так, у мікроблозі продюсерки Нонни Кондрашової можна знайти безліч кадрів, які були зроблені під час її зустрічей та посиденьок з українськими селебриті. На одному з останніх знімків можна побачити Ірину Білик. У кадрі 54-річна співачка позувала сидячи на лавці у звичайних чорних штанях, сорочці та темних окулярах. Увагу привернув оригінальний головний убір у стилі “кандибобер”. Нагадаємо, що кандибобером прийнято називати химерний та екстравагантний головний убір, який, як правило, свідчить про неординарну особистість його власника, який хоче привернути до себе увагу.

Подруга Ірини Білик показала, як виглядає співачка насправді
Подруга Ірини Білик показала, як виглядає співачка насправді

Зазначимо, що співачка Ірина Білик завжди вирізнялася серед зіркових колег своїм оригінальним смаком та почуттям стилю. Всі образи артистки виглядають дуже екстравагантно, чи то на сцені, чи в повсякденному житті. Аналогічний стиль має і її колишній чоловік хореограф Дмитро Коляденко, з яким її постійно порівнюють. Разом ця парочка завжди робила фурор!

Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденком
Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденком

Також у мікроблозі продюсерки Нони Кодрашової можна побачити ще рідкісні знімки з її підопічною – знаменитою українською співачкою Наталією Могилевською та з близькими друзями – родиною співака Павла Зіброва, а також з легендарною українською театральною та кіноакторкою Адою Роговцевою, але найбільше, звичайно, вражають знімки з Іриною Білик.

Подруга Ірини Білик показала, як виглядає співачка насправді
Подруга Ірини Білик показала, як виглядає співачка насправді

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.