“Ну і красунчик він у мене”: Мартиновська показала чоловіка, якого любить всім серцем — старший за Ектора

Є чоловіки, здатні викликати особливі емоції, найніжніші почуття та формувати найтепліші спогади. Саме про такого красеня вирішила розповісти підписникам Ольга Мартиновська.

Іноді говорять, що дівчина намагається знайти партнера, який був би схожим на її батька. У багатьох випадках це є просто нісенітницею. Але коли батько справді є чудовим, дбайливим, добрим та чуйним, то безумовно хочеться бачити біля себе партнера, який наділений такими ж якостями. Тому особливі вимоги Ольги Мартиновської до її обранців є цілком зрозумілими, оскільки батько судді “МастерШеф” є, мабуть, бездоганним чоловіком.

Саме тому кулінарка вирішила вже вкотре похвалитися ним перед власними підписниками. У своєму дописі Ольга зазначає, що батько для неї завжди був другом. Часто Мартиновська не хотіла говорити мамі про свої життєві труднощі, щоб не засмутити її. А ось татові вона завжди могла відкритися, бо він мав іншу позицію. Для пара Петра найважливіше, що всі живі, а всі труднощі можна вирішити. А ще Ольга відзначає те, наскільки її тато гарний.

Ольга Мартиновська показала підписникам свого батька Петра
Ольга Мартиновська показала підписникам свого батька Петра

Підписники залишили дуже багато позитивних відгуків під дописом. Всі вражені тим, який в Ольги прекрасний батько. Багато хто також відзначив мед пара Петра, який він виготовляє та продає самостійно. Раніше Мартиновська розповідала, що її родина вже понад 60 років має власну пасіку. Тому вона з братом з дитинства були оточені медом, наче вареники маслом. А зараз усі охочі в Україні та за кордоном можуть відчути смак Оліного дитинства.

Мартиновська обожнює проводити час в селі. Це дарує їй особливі емоції, які неможливо отримати в місті. Суддя “МастерШеф” може побути поруч з батьком та знову відчути себе дитиною. Вона, як і раніше, працює на городі, зриває вишні та допомагає з заготівлею на зиму. Але головне — Ольга насолоджується кожним моментом свого життя.

Ольга Мартиновська показала радощі від проведення літа в селі
Ольга Мартиновська показала радощі від проведення літа в селі

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?