Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Тоня Матвієнко прекрасно знайома зі сценою з дитинства, адже виросла в родині легенди української пісні. Ніна Митрофанівна передала своїй спадкоємиці не тільки талант, але й усі професійні навички. Дівчині не було рівних у багатьох аспектах, тому не дивно, що вона виборола своє місце у шоу-бізнесі одразу.

Що вже казати про чарівну зовнішність, яка також захопила публіку та закохала в себе.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті без макіяжу

Тоня Матвієнко показала виступ своєї молодшої дочки Ніни
Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті без макіяжу

На сцену зірка завжди виходить максимально підготовлена, з неймовірними костюмами, макіяжем, тощо. Втім, в нинішніх умовах гастролі відбуваються різні, і на деяких концертах Тоня віддає перевагу зручному одягу, який додає мобільності і не створює зайвих незручностей.

Артистка також дуже спокійно ставиться до можливості показати себе без макіяжу та професійного освітлення. Зірка запросто виходить на зв’язок такою, якою її зробила природа.

Відповідний кадр нещодавно з’явився і на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Тоня постала перед об’єктивом не тільки в своєму звичайному вигляді, але так би мовити на препараті. Наприклад, можна помітити, що Матвієнко давно не була у стиліста, і в неї вже пробивається сивина на волоссі.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає без макіяжу. Скріншоти з відео на особистій сторінці співачки в Instagram

Нагадуємо, що ці 3 роки були вельми непростими для співачки. Спочатку вона знаходилася в розлуці зі своєю сім’єю. Зокрема, рослин продовжував жити та працювати в Україні, Матвієнко тим часом разом з дочкою була в Великобританії. Пізніше стало відомо про смерть її матері Ніни Матвієнко. Велика артистка приховувала свою онкологію від публіки до останнього, а її спадкоємець я довго не могла прийти до тями після втрати.

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка: йому з ним не тягатися

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка. Саме ця людина стала новим коханням відомої української акторки.