Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?

За своє життя Наталія Могилевська побачила безліч весіль. Вона влаштувала не тільки власне, але і була гостею на церемоніях своїх подруг та колег, а також провела безліч корпоративів для малознайомих для неї людей. Звичайно, усі замовники були заможними людьми, адже дозволити собі запросити зірку може далеко не кожен.

Зараз Наталія Могилевська проживає разом з родиною в Києві. В неї є коханий чоловік Валентин та двоє дочок. Досі невідомо, чи вийшла заміж співачка за свого обранця. Втім, нещодавно вона засвітилася в комплексі, який використовується здебільшого для весільних церемонії та проведення різноманітних заходів.

Наталія Могилевська обрала собі місце для весілля і показала його

Наталія Могилевська показала, як виглядала в 90-х роках
Наталія Могилевська обрала собі місце для весілля і показала його

На превеликий жаль, Наталія Могилевська там зупинилася судячи за всього через свої гастролі, адже приїхала в чергове місто з виставою. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона розповіла про свої враження від гостинності даного закладу.

До кадри потрапили і інтер’єр, і архітектура, і екстер’єр і навіть пейзажі. Взагалі, артистка залишилася дуже задоволена. Поруч з нею сім’я не засвітилася, але на акаунті комплексу вказано, що вони відкриті для бронювання весіль.

Наталія Могилевська обрала собі місце для весілля і показала його. Скріншот особистої сторінки зірки

Навіть важко уявити, які черги у дане місце були, коли часи були мирні.

Нагадуємо, Наталія Могилевська розповіла про появу в неї спадкоємиць півроку тому. Виявляється, спочатку артистка полюбила молодшу дівчинку Софію, захотіла її забрати і тоді дізналася, що в неї є старша сестра. В сім’ї вони живуть вже більше двох років, і прекрасно адаптувалися. Наталя могливська робить усе можливе для того, щоб стати їм гідною матір’ю та оточити їх любов’ю.

Схожі статті

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка: йому з ним не тягатися

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка. Саме ця людина стала новим коханням відомої української акторки.

Після втечі Влад Яма здивував розкішним життям в Сполучених Штатах: в золотий Порше дивиться як в дзеркало

Після еміграції Влад Яма здивував розкішним життям в Сполучених Штатах Америки. Як склалося у відомого хореографа у Маямі? Все краще, ніж можна було подумати.

“Мій живіт зменшився”: Марина Боржемська неабияк здивувала новиною зі свого життя без В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська неабияк здивувала новиною зі свого життя без колишнього чоловіка В'ячеслава Узелкова. Невже життя пішло на лад? Деталі в статті.

Шукаю опору в собі”. Алла Мазур показала, якою стала після свого раку: змогла перемогти, але якою ціною

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур публічно показала наслідки раку, з якими вона зіткнулася. Яке зізнання зробила зірка вітчизняного телебачення?

“Мистецтво синяка”: 37-річний Клопотенко розповів, чому після відпочинку з друзями часто виглядає “пом’ятим”

Чи любите ви мистецтво? Сучасні його прояви іноді важко зрозуміти та осягнути. Наприклад, Євген Клопотенко вирішив продемонструвати публіці унікальне "мистецтво синяка".