Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Відомий кулінар і суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво називає себе колумбійцем з українською душею. Вперше в Україну він приїхав 15 років тому. І шеф настільки закохався у нашу Батьківщину, що й до сьогодні, попри усі труднощі та виклики, які переживає держава, не змінив місце проживання. А найбільше серед українських міст Ектору подобається Ірпінь, де й живе популярний шеф разом зі своїми домашніми улюбленцями.

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав шанувальникам усіх своїх песиків
Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав шанувальникам усіх своїх песиків

Шанувальники чудово знають, що у Хіменеса-Браво є песики Лупіта та Клопік — бельгійський та брюсельський грифони. Нещодавно шеф повідомляв про вагітність Лупіти. На жаль, вона була проблемною, через що врятувати вдалося лише одне цуценя. Тому Ектор, побачивши новину про пса Бубіка, який шукав дім, без зайвих роздумів захотів його взяти до себе додому. Тепер в шефа є 4 песики, але він вже задумується про п’ятого.

Чи, можливо, він надумав завести корову? Принаймні, саме до неї він зібрався на побачення! Гаразд, ми трішки перебільшуємо, оскільки Ектор вирішив вкотре продемонстрували, що його почуттю гумору можна лише позаздрити та жартома приміряв декілька образів: для зустрічі з тещею і тестем, для побачення з нареченою і відпочинку з пацанами, для риболовлі, а також для корови Лізки. Останній образ багатьом сподобався найбільше.

52-річний Ектор Хіменес-Браво з'явився у селі та приміряв цікаві образи
52-річний Ектор Хіменес-Браво з’явився у селі та приміряв цікаві образи

В коментарях фанати звернули увагу на те, що до корови Ектор зібрався у светрі з написом Gucci. А ще шанувальники акцентували на невідповідності образів для зустрічі з тещею та нареченою, бо перший має кращий вигляд. Хоча, можливо, це просто продуманий план, щоб сподобатися батькам та завоювати прихильність коханої таким чином? Якщо незабаром ми побачимо новину про весілля Ектора. то значить підхід точно спрацював.

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка: йому з ним не тягатися

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка. Саме ця людина стала новим коханням відомої української акторки.