Зробив дуже гарні губи: Володимир Дантес похвалився цікавим досягненням — Даша Астаф’єва вже оцінила

Губи — це красиво. Аналогічної думки дотримується Володимир Дантес. Тому співак вирішив "зробити губи" та показати результат на багатомільйонну аудиторію.

Творити здатна більшість людей, а ось створювати щось по-справжньому красиве — лише одиниці. Серед українських зірок, які вміють писати дійсно чудову музику, можна особливо відзначити Jerry Hail та Володимира Дантеса.

Мало хто знає, але текст та музику до деяких з найвідоміших хітів артиста написала саме Яна. А зараз в артистів вийшла спільна пісня “Губи у губах”, досягненнями якої на різних майданчиках Володимир похвалився на своїй сторінці.

Володимир Дантес та Jerry Heil похвалилися досягненнями спільного треку
Володимир Дантес та Jerry Heil похвалилися досягненнями спільного треку

Усього за 8 годин зірки зайняли 13 сходинку в трендах YouTube, а менш ніж за 18 відео зібрало понад 100 тисяч переглядів. На момент написання матеріалу кліп знаходиться вже на 2 місці серед популярних пісень, поступаючись лише Анні Трінчер та її треку “Зі смаком вишні”, що більш як 10 днів утримує свою позицію. А кількість переглядів кліпу Володимира Дантеса та Jerry Heil за добу майже сягнула позначки у чверть мільйона!

Співак подякував шанувальникам за всі теплі слова, які вони пишуть до нового треку артиста, записаного разом з Яною. А також він з радістю відзначив, що пісня одразу ж очолила плейлист “Новинки щоп’ятниці” від Spotify.

Колеги й фанати привітали Володимира Дантеса та Jerry Heil з виходом нової пісні
Колеги й фанати привітали Володимира Дантеса та Jerry Heil з виходом нової пісні

Дантеса та Jerry Heil з виходом нової композиції привітали їхні колеги, серед яких гурт Курган і Агрегат та співачка Даша Астаф’єва, яка привітала всіх з губами та прикріпила до неї смішне фото свого чорного мопса. Також свої сторіс із враженнями про пісню публікували звичайні шанувальники. Одна з фанаток зазначила, що пісня настільки їй сподобалася, що вона попросила увімкнути її у барі в Баку.

До речі, для знімання кліпу артистам спочатку довелося пішки піднятися на 25 поверх. Після позапланового тренування на артистів очікував дощ, який приніс з собою холод посеред літа. Далі був довгий знімальний день, але завдяки режисеру Юрі Катинському артисти не лише не втомилися після нього, а й отримали дуже багато позитивних емоцій. А особливо Дантес вдячний Яні, без дружби з якою не було б цієї пісні.

Володимир Дантес показав бекстейдж зі знімань кліпу до пісні Губи у губах
Володимир Дантес показав бекстейдж зі знімань кліпу до пісні Губи у губах

Схожі статті