Добре, що хоча б не в пансіонат: син солістки The Hardkiss Юлії Саніної порадив їй їхати до санаторію

Старість іноді може підкрадатися зовсім непомітно, і ось уже власні діти відправляють вас до санаторію. Сталася така ситуація і з Юлією Саніною. А співачці, між іншим, всього 33 роки.

У роботі, навіть якщо вона улюблена та приносить задоволення, завжди потрібно знаходити час для перерви. Насичений графік зірок часто цього не дозволяє. Ось і Юлія Саніна лише іноді може викроїти трішки часу для відпустки. Але цього разу для співачки це був один з тих видів відпочинку, коли після нього потрібно влаштовувати ще один.

Зірка вирішила вибратися на гірський хребет Picos de Europa. Зрозуміло, що така прогулянка забирає чимало сил. Тому після завершення відпустки 8-річний син Юлії Данило зазначив, що тепер його мамі потрібно додатково відправитися в санаторій.

Втім, якби довелося обирати ще раз, то Саніна точно не змінила б рішення, оскільки відчула себе на 100% щасливою. Аналогічні емоції від простого споглядання природи вона відчувала багато років тому, коли відвідувала Гранд-Каньйон.

Юлія Саніна показала відпочинок, після якого їй довелося відпочивати
Юлія Саніна показала відпочинок, після якого їй довелося відпочивати

Шанувальники відзначили неймовірну красу Юлії. Одна з фанаток написала, що спочатку не впізнала співачку на фото, а вирішила, що це якась інша дівчина років 20. Інша підписниця зазначила, що з графіком зірки відпочинок — це дар, тому вона “дуже рада що вдалося” це зробити. А ось найближчим часом на зірку чекає надзвичайно багато концертів.

Уже 6 жовтня Юлію можна буде почути на концерті в Лос-Анджелесі. А у листопаді гурт The Hardkiss відправляється у великий європейський тур. Артисти відвідають майже 20 міст у 14 країнах. Тур розпочнеться 2 листопада у польському Кракові та завершиться 2 грудня концертом у столиці Литви Вільнюсі.

Юлія Саніна анонсувала великий європейський тур гурту The Hardkiss
Юлія Саніна анонсувала великий європейський тур гурту The Hardkiss

До слова, гірський Хребет, який відвідала Юлія, знаходиться в Іспанії. Саме там регулярно проводить час самостійно та зі своїм сином Андрієм Потап. Але на фоні таких же красивих природних ландшафтів популярний продюсер чомусь не з’являвся.

Схожі статті