Добре, що хоча б не в пансіонат: син солістки The Hardkiss Юлії Саніної порадив їй їхати до санаторію

Старість іноді може підкрадатися зовсім непомітно, і ось уже власні діти відправляють вас до санаторію. Сталася така ситуація і з Юлією Саніною. А співачці, між іншим, всього 33 роки.

У роботі, навіть якщо вона улюблена та приносить задоволення, завжди потрібно знаходити час для перерви. Насичений графік зірок часто цього не дозволяє. Ось і Юлія Саніна лише іноді може викроїти трішки часу для відпустки. Але цього разу для співачки це був один з тих видів відпочинку, коли після нього потрібно влаштовувати ще один.

Зірка вирішила вибратися на гірський хребет Picos de Europa. Зрозуміло, що така прогулянка забирає чимало сил. Тому після завершення відпустки 8-річний син Юлії Данило зазначив, що тепер його мамі потрібно додатково відправитися в санаторій.

Втім, якби довелося обирати ще раз, то Саніна точно не змінила б рішення, оскільки відчула себе на 100% щасливою. Аналогічні емоції від простого споглядання природи вона відчувала багато років тому, коли відвідувала Гранд-Каньйон.

Юлія Саніна показала відпочинок, після якого їй довелося відпочивати
Юлія Саніна показала відпочинок, після якого їй довелося відпочивати

Шанувальники відзначили неймовірну красу Юлії. Одна з фанаток написала, що спочатку не впізнала співачку на фото, а вирішила, що це якась інша дівчина років 20. Інша підписниця зазначила, що з графіком зірки відпочинок — це дар, тому вона “дуже рада що вдалося” це зробити. А ось найближчим часом на зірку чекає надзвичайно багато концертів.

Уже 6 жовтня Юлію можна буде почути на концерті в Лос-Анджелесі. А у листопаді гурт The Hardkiss відправляється у великий європейський тур. Артисти відвідають майже 20 міст у 14 країнах. Тур розпочнеться 2 листопада у польському Кракові та завершиться 2 грудня концертом у столиці Литви Вільнюсі.

Юлія Саніна анонсувала великий європейський тур гурту The Hardkiss
Юлія Саніна анонсувала великий європейський тур гурту The Hardkiss

До слова, гірський Хребет, який відвідала Юлія, знаходиться в Іспанії. Саме там регулярно проводить час самостійно та зі своїм сином Андрієм Потап. Але на фоні таких же красивих природних ландшафтів популярний продюсер чомусь не з’являвся.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.