“Обожнюю вихідні за можливість”: Ектор Хіменес-Браво показав красуню, з якою він засинає і прокидається

Шанувальники обожнюють Ектора Хіменеса-Браво за його доброту, щирість та романтичність. І вже вкотре суддя "МастерШеф" демонструє свої найкращі якості аудиторії. Та ще й у дуже приємній компанії.

Життя Ектора Хіменеса-Браво дуже багатогранне. Воно дарує кулінару безліч емоцій. Іноді, як і у кожного українця, вони негативні. Та зазвичай подібні емоції не залежать від самого Ектора. Суддя “МастерШеф” намагається оточувати себе виключно позитивом.

Приємні емоції кулінару дарують подорожі, друзі, робота та, звісно ж, його домашні улюбленці. Напевно, кожен шанувальник Ектора знає його брюссельських грифонів Лупіту й Клопіка. Вони обожнюють проводити час зі своєю людиною, тому часто сплять у шефа в ліжку.

Хоча деколи бажання завжди бути поруч у собачок аж надто сильне, тому Ектору буває важко усамітнитися по “невідкладних справах”. А ще Лупіта іноді буває ефективнішою за будильник, коли “невідкладні справи” у неї, про що кулінар дотепно пожартував у сторіс.

Ектор Хіменес-Браво показав свої веселі вихідні з Лупітою
Ектор Хіменес-Браво показав свої веселі вихідні з Лупітою

Хіменес-Браво зазначає, що обожнює вихідні за можливість поспати довше. А разом з шефом це роблять песики. Звісно, якщо ніхто з них не вирішить інакше. Та прогулянки Ектор обожнює. Особливо Ірпенем, де живе кулінар, та Києвом, де регулярно буває по роботі.

Також суддя “МастерШеф” отримує радість, подорожуючи світом. Через зайнятість дозволити собі поїхати до іншої країни кулінар може не завжди, тому часто “подорожує” спогадами. Але найбільше він обожнює саме Україну, тому хоче та продовжує жити лише тут.

Тим паче де ще у нього будуть помічники, які задля підтримання трендів вирішать підготувати Ектору сліпу дегустацію березового соку, кефіру, енергетику і супу-пюре? Кулінар навіть почав жартома задумуватися про те, що його трішки недолюблює власна команда.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свої подорожі та любов до України
Ектор Хіменес-Браво розповів про свої подорожі та любов до України

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?