Христина Соловій вийшла на сцену та вразила зізнанням про стан після гучного скандалу: “Я сьогодні плакала”

Популярна українська співачка Христина Соловій показала, що зараз з нею відбувається після випадку у Чорноморську. Детальніше у нашій статті.

Наприкінці липня Христина Соловій потрапила у гучний скандал в Чорноморську. Жителі міста були не задоволені тим, що зірка використовувала обсценну лексику на сцені у рамках фестивалю.

Зокрема, організатор приніс вибачення за інцидент, але вже незабаром стало відомо, що все не так просто. Зокрема, Сергій Жадан підкреслив, що публіка нібито була незадоволена не використанням лайки, а тим, що Христина підняла тему минулого міста.

Христина Соловій показала, як почувається після скандалу у Чорноморську

Соловій покинула Вакарчука то поїхала в Європу
Христина Соловій показала, як почувається після скандалу у Чорноморську

Думки поділилися в аудиторії: хтось підтримав Христину, хтось незадоволених. Соловій в свою чергу нанесли візит до місцевої поліції, так як на неї склали протокол.

Тим не менш, це аніскільки не зменшила любові публіки до виконавиці та її композиції. Тим паче, що тема вельми суперечлива. Христина продовжує виступати у різних куточках країни, і нещодавно відіграла черговий концерт. Зокрема, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона поділилася зі знанням про стан, до якого довела глядачку. Дівчина відмітила артистку у своїх stories та розповіла, що плакала через музику Христини.

Христина Соловій показала, як почувається після скандалу у Чорноморську

Нагадуємо, не так давно Христина Соловій дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про те, на яких умовах вони розійшлися зі Святославом Вакарчуком. Термін їхнього контракту сплив. Ніяких конфліктів між ними не виникло. Однак, Христина має виплатити колишньому продюсеру круглу суму, яку він в неї інвестував.

Співачка назвала її “кредитом”, а також зізналася, що планує віддати ці кошти, хоча і не одразу. В свою чергу Святослав Вакарчук ніяк не коментує розірвання робочих стосунків з Христиною Соловій, і на даний момент проходить службу, де працює над покращенням морального стану наших захисників.

Схожі статті