“Порчу зняв”: Володимир Дантес розповів, навіщо їздив на ринок з Дашею Кацуріною — стояв біля циганки

Ринки — це дуже цікаве місце. Тут можна знайти цікаві продукти за доступними цінами. На ринках можна поторгуватися. Можна навіть знайти циганку, як це зробив Володимир Дантес.

Елітні супермаркети та дорогі ресторани, звісно, доступні більшості зірок. Але все відомі люди є представниками звичайного народу, тому обожнюють ті ж речі, включно з походами на ринок. Регулярно за покупками між торгових рядів можна помітити Володимира Дантеса та його кохану Дашу Кацуріну. Зірки часто беруть на ринку свіжі овочі, ягоди та фрукти.

Черговий похід закінчився для пари купівлею кавуна, полуниці, чорниці та кукурудзи. Також співак поділився світлиною картоплі під назвою “Циганка” та пожартував, що поки стояв поруч, то зняв порчу. Чи купили вони з Дашею такий цікавий овоч Дантес не зазначив. Але придбану кукурудзу зірки одразу приготували на обід разом з гречкою, яєчнею та броколі.

Володимир Дантес показав продукти, які купив з Дашею Кацуріною на ринку
Володимир Дантес показав продукти, які купив з Дашею Кацуріною на ринку

У Дантеса та Кацуріної також є невеличка власна ділянка, відведена під плодові кущі та городину. Тому зірки з дітьми їдять власноруч вирощені продукти. На своїй сторінці Даша похвалилася домашньою малиною та чималими помідорами, які вже починають стигнути.

Син Даші Кацуріної Іван тримає домашню малину та зриває помідор
Син Даші Кацуріної Іван тримає домашню малину та зриває помідор

Власними “плодами” ділиться й Дантес. Найважливішим досягненням за останні кілька днів для нього є трек “Губи у губах”, випущений спільно з Jerry Heil. Всього за 3 доби артистам вдалося зібрати пів мільйона переглядів свого кліпу на YouTube. І вже другий день відео є лідером вкладки “Популярне” серед українського музичного контенту.

Володимир Дантес похвалився успіхами спільної пісні з Jerry Heil
Володимир Дантес похвалився успіхами спільної пісні з Jerry Heil

На честь цієї події Володимир та Яна відвідали ефір Нашого Радіо. Також співаки активно просувають трек через власні соціальні мережі, щоб охопити ще ширшу аудиторію. Та вже можна стверджувати, що реліз у Дантеса й Jerry Heil вийшов вдалим.

Схожі статті