Який колір абсолютно не пасує Тіні Кароль: чорний, червоний, рожевий, білий, зелений — що кажуть стилісти

Тіна Кароль — одна з найкрасивіших зірок українського шоубізнесу. Та навіть у вишуканих жінок бувають настільки невдалі образи, що не лише стилісти, а й фанати закривають очі, аби цього не бачити.

Стилісти багаторазово розбирали вбрання Тіни Кароль. Воно було виконане у різноманітних стилях, фасонах та кольорах. Якщо говорити про останні, то завдяки власній привабливості Кароль може носити будь-який колір. Але якщо стилісти підібрали непідхожий образ або сам одяг є жахливим, то можна скільки завгодно гратися з кольорами, але це не врятує. І у Тіни були такі ситуації, коли глядачами все хотілося з неї зняти зовсім не через привабливість.

Один з найгірших образів Кароль продемонструвала на шоу “Ліпсінк баттл”. Причому у цьому випадку розкритикували однаково сильно верх із надто широким та дивним вирізом, та низ із рожевими штанами, в яких, здавалося, Тіні навіть незручно.

Ще один дивний стиль співачці підібрали для церемонії “Українська пісня року”. Глядачі навіть припустили, що артистка не дивилася у дзеркало перед виходом. Але таких відвертих провалів у Кароль дуже мало. Як правило, аудиторія захоплюється артисткою.

Приклади образів Тіни Кароль, які були негативно сприйняті шанувальниками
Приклади образів Тіни Кароль, які були негативно сприйняті шанувальниками

Особливо людей вражає краса Тіни. Шанувальники постійно припускають, що вона робила якусь пластику. І щоразу Кароль це спростовує, розповідаючи про догляд за собою. Але так артистка робить далеко не з усіма питаннями та чутками.

Попри неймовірну активність Тіни у соціальних мережах, її особисте життя є таємницею для шанувальників. Кароль була заміжньою за власним продюсером Євгеном Огіром, доки його не забрав рак шлунку у квітні 2013 року. Після цього співачка не відмовилася від продовження кар’єри, бо це була воля її коханого. Тіна навіть виступила з концертом у день, коли Євгена не стало. Зірка досі продовжує виконувати обіцянку та вже незабаром відправиться в новий тур.

Щодо особистого життя Кароль вирувало багато чуток. Найактивніше її пов’язували з Даном Баланом та Дмитром Жуком. Але жодні чутки артистка не підтверджувала, хоча на деякі не реагувала навіть спростуванням. Щоправда, навіть якщо у зірки було чи буде весілля, то ми навряд дізнаємося про такий факт. Про це Тіна чітко сказала, відповідаючи на питання своїх підписників. До слова, з аудиторією, на відміну від багатьох зірок, вона взаємодіє регулярно.

Тіна Кароль зізналася, що не розповість фанатам про своє весілля
Тіна Кароль зізналася, що не розповість фанатам про своє весілля

Схожі статті