Трохи зайвих кілограмів: Катя Рибалка із “МастерШеф-13” показала свої фото до того, як зайнялася спортом

У 13 сезоні "МастерШеф" Катя Рибалка була однією з найкрасивіших учасниць. Але за такою зовнішністю стоїть чимало праці, а також один важливий секрет, яким кулінарка поділилася з підписниками.

Учасниця 13 сезону “МастерШеф” Катя Рибалка — унікальна дівчина. Якщо ви знаєте її саме під таким іменем, то для вас може бути здивуванням, що справжнє ім’я кулінарки Мазуренко. Рибалка — це просто псевдонім, який пов’язаний із хобі красуні.

Причому риболовля для неї не є чимось, що вона використовує заради піару чи намагання виділитися. Катя щиро обожнює ловити рибу. Дівчина чудово розбирається в ній, оснащенні, наживках, а також інших речах для літньої та зимової рибалки.

Звісно ж, Катя чудово вміє готувати рибу. Хоча на проєкті вона також подавала суддям інші страви, намагаючись продемонструвати свою багатогранність. Але окрім кулінарних навичок дівчина запам’яталася також привабливістю та спортивністю.

Катерина Мазуренко в 13 сезоні МастерШеф. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Катерина Мазуренко в 13 сезоні МастерШеф. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Від природи у Катерини дуже хороші дані. Однак протягом життя Мазуренко змінювала у собі те, що їй не подобалося. Найперше — вага. Саме про неї найчастіше запитують підписники Катю, очікуючи почути від неї якийсь невідомий до цього секрет.

Тому дівчина вирішила показати себе майже 10 років тому. Коли кулінарці було 22, вона мала зайву вагу. Але завдяки щоденній та старанній праці над собою Мазуренко змогла не тільки схуднути, але й гарно прокачала всі групи м’язів в організми.

Катерина зазначає, що не існує ніяких короткострокових та швидких методів схуднення. У всі “секрети” дівчина колись вірила й сама. Але потім вона зрозуміла, що головний секрет — це відсутність чарівного та простого способу приведення себе у форму.

Кулінарка вважає, що 80% успіху — це дієта, а решта — тренування. З цією тезою згоден і Володимир Ярославський. Нещодавно суддя “МастерШеф” похвалився, що схуд на 12 кг за 5 місяців. Але дуже важливо робити це під наглядом спеціалістів!

Володимир Ярославський розповів про свої досягнення у спорті та схудненні
Володимир Ярославський розповів про свої досягнення у спорті та схудненні

Спортом регулярно займаються також Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво. Кулінари часто демонструють свої тренування у соціальних мережах. Так вони демонструють, що їсти потрібно для життя, а не жити для їжі, і що важливо слідкувати за здоров’ям.

Схожі статті