“Жінка-знахідка”: колишня дружина Дзідзьо стала магнітом для загублених “айфонів” – “Може це щось означає?”

Колишня дружина Дзідзьо Славік стала магнітом для загублених "айфонів" і розповіла, що думає про це. Артистка побачила у цьому не просто вдачу, а закономірність.

Після новини про розлучення Славія розпочала самостійний шлях, який одразу прикладала впевнено, демонструючи досвід. Хоча їй довго не вдавалося пробитися в шоу-бізнес, шлюб з суперзіркою безумовно приніс хороші плоди. Зокрема, Ярослава на початку свого шляху вже прекрасно знала усі механізми роботи, піару, просування.

Михайло Хома, втративши прямий інтерес у тому, аби його колишня дружина сиділа вдома, підтримав її, але здебільшого саме порадою.

Зараз співачка активно знімає кліпи, створює нові пісні та стає відомою. Окрім того, у цьому питанні допомагає особистий блог соціальній мережі Instagram, як і для багатьох став потужним трампліном на шляху до популярності. Ярослава як і більшість колег ділитися усіма цікавими моментами, які стаються з нею.

Slavia розповіла про цікаву знахідку, яка трапляється з нею вже не вперше

Наприклад, нещодавно вона показала, як вчергове знайшла чужий iPhone. Зірка одразу ж подбала про те, щоби він потрапив у руки власниці, зв’язалася з нею та передала гаджет.

Slavia розповіла про цікаву знахідку, яка трапляється з нею вже не вперше

“Я — жінка знахідка, постійно щось знаходжу. Сьогодні знову знайшла iPhone, не пригадую, який вже раз… Може це щось означає? Є в мене тут езотерики? Можете пояснити? Власниця знайшлася”

Нагадуємо, що 2 роки тому Ярослава давали ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердила, що в її житті з’явився новий коханий. Ба більше, співачка збиралася до нього переїжджати у лютому 2022-го, але плани були порушені. Зараз співачка часто розповідає про ремонти у своїх квартирах та справи пов’язані з нерухомістю. Зокрема, вона отримала розкішну квартиру на березі озера у якості відступних під час розлучення з Михайлом. Співачка не претендувала на поділ майна, але натомість отримала дорогий об’єкт нерухомості.

З Михайлом вони не розривали зв’язок і регулярно спілкуються.

Схожі статті