Білизна виглядає так, ніби її немає: Оля Полякова спантеличила своїм нарядом на концерті – це варте уваги

Оля Полякова просто вразила своїх фанатів та звичайних користувачів нещодавнім виходом на сцену, адже підібрала вельми "вдалий" образ для цієї справи.

Оля Полякова має величезний досвід не тільки у сценічній діяльності, але у влаштуванні справжнього шоу. Деякі зірки виступають, сидячи на стільчику та наспівуючи знамениті мотиви. І цього достатньо. Деякі роблять концерти незабутніми, використовуючи танцювальні номери, екіпірування, обираючи незвичайні наряди, виконуючи трюки, тощо.

Оля багато експериментувала зі своїми образами: надягала різноманітні головні убори, розкішні сукні і ніколи не боялася показатися в новому амплуа. Цікаво, що найбільше шуму наробив наряд вельми простий та звичний. Оля Полякова нещодавно відіграла концерт, на якому вийшла до глядачів у легкий білій блузці та довжелезній білій спідниці.

Оля Полякова показала сценічний наряд з особливим ефектом

Оля Полякова похизувалася новими навичками
Оля Полякова показала сценічний наряд з особливим ефектом

І все би нічого, але у образу був спеціальний ефект, який полягає в тому, ніби під легкою білою тканиною нічого немає. Ролики одразу ж розповзлися соціальними мережами та набирали мільйони переглядів. Деякі користувачі вважають, що насправді Оля Полякова пішла на хитрощі і використала білизну, якої не видно.

Інші, навпроти, почали жартувати. Наприклад, користувачка написала, що нарешті зрозуміла, чому її чоловік так рветься на концерти Олі.

Оля Полякова показала сценічний наряд з особливим ефектом

Необхідно зазначити, що даний образ насправді надзвичайно личить Поляковій, адже вона виглядає в ньому наче мавка.

Таким чином їй вдається підкреслити і природну вроду, і довжелезні ноги, і навіть розкішне волосся.

Оля Полякова показала сценічний наряд з особливим ефектом

Нагадуємо, що зараз Оля Полякова разом з дітьми та чоловіком перебувають в Україні. Маша та Аліса спершу були евакуйовані до Великобританії, але обидві не захотіли залишатися за кордоном і врешті-решт повернулися на батьківщину. Старша дочка артистки отримує вищу освіту, а молодша відвідує школу.

Схожі статті