Кравець і Кошовий з “95-го Кварталу” в житті не пара: реальні чоловік і дружина — хто вони і як виглядають

Євген Кошовий та Олена Кравець настільки гармонійно виглядали поруч на сцені, що глядачі могли подумати, ніби між ними й у житті є романтичні стосунки. Але насправді в обох є зовсім інші партнери.

Пара Євгена Кошового та Олени Кравець подарувала нам неймовірну кількість прекрасних жартів. Особливо шанувальникам подобаються їхні номери про сім’ю. На сцені Євген та Олена виглядають настільки гармонійно, що може здатися, наче вони закохані одне в одного. Але це просто наслідок професіоналізму та чудової дружби. У житті кожен має власну сім’ю.

Лідер студії “Квартал 95” з 2007 року знаходиться у шлюбі з коханою Ксенією. Найцікавіше, що впевнений та харизматичний на сцені Євген на початку знайомства поводився з Ксенією дуже ніяково. Щобільше, він навіть перше зізнання написав коханій через СМС. Хоча Кошовий уже був відомим, але для Ксенії це не грало ролі. Довгий час Євген не наважувався запросити її на побачення. Можливо, зіркової пари й не було б, якби не випадкова зустріч на одному заході.

Доньки Варвара й Серафима та дружина Євгена Кошового Ксенія
Доньки Варвара й Серафима та дружина Євгена Кошового Ксенія

Кошовий побачив Ксенію на презентації, організований балетом Freedom, який виступає разом з “Вечірнім Кварталом”. Євген подарував дівчині квіти та вже зібрався йти, коли вона запросила коміка разом з балетом до ресторану. Кошовий вагався, але Ксенія сказала, що якщо він зараз не піде з нею, то нехай більше й не приходить. З того моменту у них все закрутилося, а зараз пара виховує двох прекрасних дітей — 16-річну Варвару та молодшу доньку Серафиму.

Сім’я Олени Кравець є однією з найміцніших та найщасливіших в українському шоубізнесі. З продюсером Сергієм Кравцем гумористка вже понад 22 роки знаходиться в офіційному шлюбі. Майже одразу після весілля — у лютому 2003 року — пара народила доньку Марію. Разом із мамою Маша зараз веде подкаст “Вдома поговоримо” та розвиває свої соціальні мережі.

Чоловік і діти гумористки та телеведучої Олени Кравець
Чоловік і діти гумористки та телеведучої Олени Кравець

Також в Олени та Сергія є двійнята Катерина та Іван, які в липні відсвяткували своє 8-річчя. У родині Кравець ніколи не буває серйозних суперечок, а тим паче конфліктів. Олена не давала жодного приводу говорити про труднощі у стосунках. Хоча дехто сприймає відмову гумористки говорити про сім’ю саме наявністю проблем у взаєминах, але Кравець просто намагається не виносити особисте на широкий загал та здебільшого акцентує на кар’єрних здобутках.

Схожі статті