Одна зйомка “краща” за іншу: скандальну співачку Світлану Лободу “ковбасить” на відео у сукні-купальнику

Популярна співачка Світлана Лобода презентувала ще один неординарний образ в рамках проєкту "Молода". Зірка продовжує дивувати всіх своєю молодістю і фантазіями, які "виливаються" в її наряди.

Одна фотосессія, одяг та образ “кращий” за інших. Не встигли підписники переважно російськомовної співачки з України Світлани Лободи оговтатися від її знімків на ліжку в готелі у лакованих туфлях, як вона задала нового “жару” і приводу для балачок. На своїй сторінці в соцмережі Instagram вона опублікувала відео на якому повстала перед своїми фанатами і недругами у новому образі — сукні, яка насправді нагадує звичайний купальник, позаду якого прикріплений довгий чорний плащ. На одних фото і відео, цим “плащем” вона прикривається більше, на інших — менше.

Такий новий образ Світлана Лобода показала в рамках свого нового проєкту “Молода”. Крім такої дивної і незвичної сукні вона одягла довгі чорні панчохи, які “зупиняються” трішки вище колін, звужені чорні туфлі, а ще темні продовгуваті (у формі прямокутника) окуляри. На останок, свій образ вона довершила великими золотими сережками. Своє волосся зірка зібрала на задній частині голови. А губи підкреслила яскраво-рожевою помадою.

 

Це відео і пост співачки, як і попередній, не залишився без величезної кількості не добрих коментарів. Одні пишуть, що не можуть зрозуміти жодного слова про що саме вона співає. Інші, що її знову “ковбасить 100%”, що вона не може жити без мови нашого сусіда-недруга, а хтось навпаки, чому вона не може знову співати українською. Її образ також викликає сумління в її пристойності та порядності. Вихід із всієї цієї ситуації бачать лише справжні та щирі фанати Світлани Лободи, які вважають, що їй слід співати всі свої пісні англійською мовою і не морочити голову ні собі, ні слухачам.

“Талановита, яскрава, гарна жінка, суперзірка. Бажаємо подальших успішних виступів! Світлана обов’язково продовжуйте свою прекрасну творчість”, – написала одна з підписниць співачки.

Схожі статті