Горова показала, як Потап змінив їхнього єдиного сина: йому 16 і він надзвичайно високий – “Мій Біг Бен”

Ірина Горова показала, як Потап змінив їхнього єдиного сина Андрія. Хлопець вже досяг шістнадцятирічного віку і вражає трансформаціями у зовнішності.

Андрій Потапенко — єдиний син Потапа та Ірини Горової. Хлопчик народився у той період, коли пара вже стрімко підіймалася в шоу-бізнесі, мала шалені доходи та вражала успіхами. Інтерв’ю давалися постійно, ледь не кожні 2-3 місяці виходив новий кліп, пісень було не перелічити. Складалося враження, що Олексій та Настя взагалі не бувають вдома, адже безперестану давали концерти.

Ірина Горова тим часом займалася бізнесом, виховувала дочку від попередніх стосунків Наталку і готувалася до пологів. Врешті-решт, з’явився прекрасний хлопчик, який виявився копією своєї матері.

Ірина Горова показала сина після літніх канікул в Іспанії

Син Потапа і Горової розповів, чи зіпсувалися його стосунки з батьком
Ірина Горова показала сина після літніх канікул в Іспанії

Від батька він успадкував декілька речей: височенний зріст, почуття стилю та повадки. Хоча публіка стала помічати, що у характері юнака вже відбуваються серйозні зміни і він стає м’якшим та ніжнішим. Зокрема, це пов’язували з тим, що його батько постійно знаходиться за кордоном.

Але ці літні канікули Андрій провів з Потапом в Іспанії. Продюсер регулярно ділився на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадрами відпочинку з сином. Ірина Горова також нещодавно продемонструвала, як зустрічала юнака.

Хлопець став ще вищим, волосся в нього відросло, а також з’явилася засмага.

Ірина Горова показала сина після літніх канікул в Іспанії

Нагадуємо, що в мережі ходять чутки про розлучення Потапа та Насті Каменських. Зокрема, скандальний блогер Богдан Беспалов повідомляв, що продюсер закрутив роман з подругою своєї дружини Анною Андрійчук, яка в свою чергу являється колишньою дружиною Олексія Завгороднього.

Підтвердження даної інформації не з’явилося, але так само ніхто не поспішає ці плітки спростовувати. Цікаво, що Настя та Ганна останнім часом майже не спілкуються. Так само взаємини Позитива та Потапа вщент зруйнувалися.

Схожі статті